in

Godzilla vs. Kong Sonrası Yeni MonsterVerse Filmi “Son of Kong” Olabilir

Godzilla vs. Kong filmi sonrası sıradaki MonsterVerse filmi Son of Kong olabilir. Canavar Evreni genişlemeyi sürdürüyor.

son of kong monsterverse filmi
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla vs. Kong filmi salgına rağmen ciddi bir gişe hasılatı elde ettikten sonra gözler sıradaki MonsterVerse yapımına çevrildi. Yeni yapımın ismi Son of Kong olabilir.

Salgından etkilenen birçok yapımın başına geldiği üzere defalarca ertelenen fakat yayınlandığında dünya çapında 400 milyon dolarlık hasılata ulaşan Adam Wingard’ın yönetmenliğindeki Godzilla vs. Kong filmi birçok izleyici tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Böylelikle film, 2021’in en başarılı yapımlar arasında yerini almıştı. Yapımda devamının gelip gelmeyeceğine dair herhangi bir ipucu beklenmiş, fakat yapımda böyle bir mesaj alınamamıştı.

Neyse ki beklenen oldu. En azından bir Monsterverse filmi için daha görüşmelere başlandığı bildirildi. Bazı söylentilere göre sıradaki yapım Son of Kong (Kong’un Oğlu) ismini taşıyacak. Ayrıca Wingard’ın söylediklerine göre yeni filmde Godzilla vs. Kong’ta bahsi geçen ve canavarlarla dolu bir diyar olan Hollow Earth de gelecekte detaylı bir şekilde işlenebilir. Potansiyel yeni film için henüz bir senarist belirlenmiş de değil.

- Reklam -

Son of Kong, 1933 Tarihli Eski Bir Canavar Filminde de Karşımıza Çıkmıştı

Konuya yabancı olanlar için Kong’un Oğlu’na çok da uzak olmadığımızı hatırlatalım. 1933’te yayınlanan orijinal Kong filminin ardından dokuz ay sonra altmış iki dakikalık bir yapım yayınlanmış ve filmde Kong’un tatlı fakat şapşal çocuğunu izlemiştik. Filmin sonunda küçük canavar, babasının katilini kurtardıktan neredeyse hemen sonra boğularak ölüyordu.

son of kong monsterverse filmi

Yönetmen Adam Wingard’ın bu aralar oldukça yoğun olduğunu da unutmamak gerek. Kendisi bu dönemde John Woo’nun Face/Off evrenini yeniden başlatacak bir proje ve Thundercats’in gerçek oyunculu yapımı üzerinde çalışıyor.

- Reklam -

Godzilla vs. Kong filmini, Gareth Edwards tarafından çekilen 2014 yapımı Godzilla’yla başlayan hikâyenin doruk noktası olarak düşünebiliriz. Bu yapımı ardından Kong: Skull Island ve Godzilla: King of the Monsters filmleri takip etmişti. Bu iki film pek olumlu yorumlar alamamış olsa da iki canavarın da hayranları, Godzilla ve Kong’un karşı karşıya geldiği bir hikâyeyi uzun zamandır merakla bekliyordu. Wingard’ın hem HBO Max’te yayınlanan hem de vizyona giren bu filmi, hayranların beklentisini karşılamayı başardı.

Yeni MonsterVerse filminin hikâyesi hakkında birçok söylenti dolaşırken çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Görünüşe göre Kaiju sineması hızlı bir şekilde üretmeye devam edecek.

Canavarların çarpıştığı bir MonsterVerse filmi daha görme ihtimalimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

stranger things stephen king göndermeleri christine

Stranger Things’te Gözden Kaçan Stephen King Göndermesi: “Christine”

Kibar Feyzo konak müze

Kibar Feyzo Filmindeki Ünlü Konak, Müze Olarak Ziyarete Açılıyor