in

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 İlkinden Daha Göz Kamaştırıcı Olacak

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 ilkinden daha çığır açıcı olacak. Yapımcı Christopher Miller, çalışmaları başlayan animasyon filmi hakkında konuştu.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 yapımcısı Christopher Miller, devam filminin Oscar ödüllü ilk animasyon yapımına göre çok daha çığır açıcı olacağını söyledi.

Sony, 2018 yılında beyaz perde için yedinci sinema filmi olan Spider-Man: Into the Spider-Verse’ü getirdi. Bu yeni animasyon filmiyle birlikte beklentilerin ötesinde bir izlenme oranı ve başarı kazandı. Spider-Verse, beklendiği gibi radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılan ve sonuç olarak özel yetenekler kazanan bir genç olan Miles Morales’e odaklandı.

Miles yeni keşfedilen güçlerini keşfederken, farklı gerçekliklerden aynı yeteneklere sahip diğer Örümcek İnsanlarla temasa geçiyordu. Into the Spider-Verse, eşsiz bir Örümcek Adam hikâyesini adeta bir çizgi romandan fırlamış gibi görünen inanılmaz animasyonu için övgü dolu sözlerle karşılandı.

- Reklam -

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Haliyle bu gelen başarı sonrası Sony’nin devam filmi için onay vermesi kaçınılmazdı ve beklendiği gibi de oldu. Hızla gerekli onayı alan yapım için çalışmalar nihayet birkaç hafta önce başladı.

Şimdilik yapımın devamı için neler olacağı gizlenmekle birlikte, yenilikçi ve heyecan verici bazı gelişmelerin olacağı duyumları hayranları heyecanlandırıyor. Son olarak filmin yapımcılarından Christopher Miller’ın Spider-Verse 2 için Twitter üzerinden yaptığı “çığır açan sanat teknikleri” konusuyla birlikte bu heyecan dozu bir kat daha artmış durumda.

Christopher Miller: “Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, ilk filmi antika gösterecek.”


Bir sonraki Spider-Verse filmi için yeni ve çığır açan sanat tekniklerinin geliştirilmesi beni çok etkiliyor. İlk filmi antika gösterecek.
Miller’ın yaptığı bu yorum oldukça önemli. Çünkü zaten ilk filmin animasyon teknikleri oldukça etkileyici ve izleyiciyi çeken cinstendi. Haliyle bunun daha ötesine geçen yeni animasyon ve çizim tekniklerini görecek olmak hayranların merakını gittikçe arttırıyor.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Animasyon stilinin karmaşıklığı uzun bir prodüksiyon süreci gerektiriyor. Bu yüzden Into the Spider-Verse 2, ilk filmden neredeyse dört yıl sonra vizyona girecek. Bu uzun bekleyiş bazıları için hayal kırıklığı yaratabilir, ancak buna değecek gibi görünüyor.

Peki Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 ne zaman vizyona girecek?

Animasyon filmi, Koronavirüs nedeniyle aldığı gecikme sonrası 7 Ekim 2022’ye ertelendi. Eğer virüs pandemisi yaşanmasaydı yapımı 6 ay önce, 8 Nisan 2022’de izleyecektik.

Siz animasyon filminin devamı hakkında neler düşünüyorsunuz? Miller’ın belirttiği şekilde daha göz kamaştırıcı bir yapımın geleceğini düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Hans Zimmer, Dune Ekibini Deneysel Müzik Fikirleriyle Deli Ediyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Altın Balık - Onur Okan | Yazarının Kaleminden

Altın Balık – Onur Okan | Yazarının Kaleminden

Savaş Naraları - Diskdünya - Terry Pratchett

Savaş Naraları: Diskdünya Kitapları 21. Macera ile Sürüyor