in

The Batman Filminin Yeni “Batmobile”i ile Tanışın

The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves, çekimleri başlayan yapımda yer alacak “Batmobile”i tanıttı.

the batman robert pattinson
- Reklam -
- Reklam -

DC Sinematik Evreni’nin The Batman üçlemesini yöneten Matt Reeves, yeni Batmobile’i filmde yer alacak görüntülerle sosyal medya hesabı üzerinden tanıttı.

Ben Affleck’in solo Batman projesinden çekilmesinden sonra Matt Reeves projeyi üstlenen isim oldu. Senaryo hazırlıkları da tamamlandıktan sonra geçtiğimiz yıl ortalarında Robert Pattinson yeni Bruce Wayne olarak açıklandı ve ardı sıra birçok oyuncu tanıtıldı. Geçtiğimiz ay itibarıyla da çekimlerine başlanan filmlerden şimdiye dek birçok sızıntı görsel ve video ortaya çıktı. Bunlarla birlikte az da olsa bazı resmi paylaşımlar yapıldı. İşte onlardan bir yenisi olan Batmobile, yine yönetmen tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.

Batmobile’in ilk görünüşüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

batman batmobile orta

Her üç fotoğrafa da göz attığımızda yeni Batmboile inkar edilemez bir retro hissi veriyor diyebiliriz. Temel yapısı modifiye edilmiş bir muscle car (klasik kaslı araba) gibi görünüyor. Parlayan kırmızı arka lambalar, Pattinson’ın kostümünün ortaya çıkardığı video ile benzeşiyor. Elbette Pattinson’un Batman versiyonunun Batmobile’inin tam özellikleri bu fotoğraflarla belli olmuyor. Ancak Reeves’in araç fotoğraflarını şimdiden paylaşması, önümüzdeki günlerde aracın nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla fikir verebilecek bazı kamuya açık çekimler olabileceğini gösteriyor

- Reklam -

The Batman Senaryosu Açıklandı mı?

Batmobile’in yanı sıra, yeni paylaşılan fotoğraflar hayranlara daha önce set fotoğraflarında bulunmayan ve kostümün ortaya çıkardığı Batsuit’in pelerini de dahil olmak üzere Pattinson’un tam kostümünün daha iyi bir görünümü sunuyor.

the batman batmobile

Görüntüler yavaş yavaş gelse de elimizde hâlâ senaryonun nasıl şekilleneceğiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor. Yönetmenin hangi çizgi romanlardan ilham aldığını ve kötü karakter olarak hangi ikonik karakterleri kullanacağı tam olarak belli değil. Yine geçtiğimiz günlerde Joker karakterinin Johhny Depp tarafından canlandırılacağı haberi gelmiş ve hayranlar oldukça heyecanlanmıştı. Ancak bu gerçekleşse bile kendisini muhtemelen en erken ikinci filmde göreceğiz gibi duruyor.

Merakla beklenen The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

Peki ya siz Kara Şövalye’nin yeni aracını nasıl buldunuz? Önceki iki Batmobile’le karşılaştırdığınızda nasıl bir yere koyarsınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Ben Affleck: Robert Pattinson Harika Bir Batman Olacak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Havalı görünen üç Batmobil’ den birisi. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

No Time to Die - James Bond - Yeni Vizyon Tarihi

No Time to Die Vizyon Tarihi Corona Virüsü Nedeniyle Ertelendi

Öğretmen Dizisi Fox

Öğretmen Dizisi 1. Bölümü Yayında: Sosyal Medya İkiye Bölündü