in

Batman Filmi Komiser Gordon’ını Bulmuş Olabilir

Şu sıralar Westworld dizisindeki rolüyle gündemde olan Jeffrey Wright, yeni The Batman filminde Komiser Gordon’ı oynamaya çok yakın.

Batman
- Reklam -
- Reklam -

Robert Pattinson’ın yer alacağı yeni The Batman filminden haberler gelmeye devam ediyor. Görünüşe göre Batman filmi Komiser Gordon’ını bulmuş olabilir. Son zamanlarda Westworld dizisindeki oyunculuğuyla tanıdığımız Jeffrey Wright’ın Komiser Gordon karakterini canlandırmak için anlaşma sürecinde olduğu anlaşıldı.

Eğer anlaşmaya varılırsa Wright’ın canlandıracağı karakter Jim Gordon, kariyerinin film içerisindeki durumuna göre Gotham polis departmanında ya bir dedektif ya da bir komiser olarak karşımıza çıkacak. Elbette kendisi Batman’le istemeden de olsa bir ilişki kurmaya devam edecek. Nolan’ın Kara Şövalye üçlemesinde Gordon karakterini Gary Oldman canlandırırken Zack Snyder’ın Adalet Birliği serisinde ise Gordon rolüne J.K. Simmons hayat vermişti.

Ödüllü Oyuncu Komiser Gordon Rolüne Yakın

Golden Globe ödüllü Jeffrey Wright’ı Westworld dışında Shaft, Broken Flowers, The Manchurian Candidate ve The Hunger Games gibi yapımlarda gördük.

- Reklam -

Tüm bunların yanı sıra yönetmen Matt Reeves filmin senaryosunu kendi yazacak ve yönetecek. Ayrıca Matt, Maymunlar Cehennemi filminde de birlikte çalıştığı Dylan Clark ile The Batman filminin yapımcılığını da üstlenecek.

- Reklam -

DC şu sıralar kendi sinematik evreninin dışında olan bir filme, Joker’in vizyona girmesine hazırlanıyor. Ülkemizde ilk olarak Filmekimi kapsamında gösterilecek Joaquin Phoenix’li Joker sonrası, DC Sinematik Evreni’nin önemli bir filmi olabilecek The Batman yapımı merakla bekleniyor.

Komiser Gordon rolü için Jeffrey Wright dışında şu anlık başka bir aday paylaşılmış değil.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    giphy

  2. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    Bu güzel bir haber ya. Bu adamın görmüş geçirmiş, sakin ve bıkkın tavırları yeni bir Jim Gordon adaptasyonuna cuk oturur. Adam harika oyuncu.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Orijinal karakterleri siyahi yapma hevesini anlamış değilim. Amaç ne bunda ? peki bundan önceki Gordon’lar ne olacak ? Yine reset mi atılacak evrene ?

  4. Avatar for fikirgezegeni fikirgezegeni dedi ki:

    Bu karakterlerin ten renklerinin ana eserden farklı olmasına duyulan rahatsızlığı pek anlayabilmiş değilim doğrusu. Karakterlerin kişilik özelliklerine bağlı kaldıkları sürece isterse Bruce Wayne yeşil uzaylı olsun benim umrumda olmaz. Hele ki defalarca aslına sadık bir şekilde uyarlaması yapılmış bir şeyin, yeni bir vizyonla yapılmış şekline hepten açık olmak gerek. Jeffrey Wright müthiş bir oyuncu olduğu için bu tercihe bayıldım, şu an benim gözümde 2’de 2 yapmış durumdalar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Joker, Vizyondan Önce Filmekimi’nde Gösterilecek

ankara oyku gunleri

Ankara Öykü Günleri Başlıyor