in ,

Robert Pattinson’lı “The Batman” Filminden Kesilmiş Joker Sahnesi Paylaşıldı

The Batman filminden kesilmiş bir Joker sahnesi paylaşıldı. Kara Şövalye ve baş düşmanı yeniden bir arada. | İZLE

The Batman Filmi: Kesilmiş Joker Sahnesi | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filminden kesilmiş bir Joker sahnesi paylaşıldı. Robert Pattinson’ın canlandırdığı Kara Şövalye ile Barry Keoghan tarafından canlandırılan ikonik kötü karakter, silinen sahnede Arkham Akıl Hastanesi’nde kısa bir görüşme gerçekleştiriyorlar.

Matt Reeves’in yönetmenliğini ve senaristliği üstlendiği solo The Batman filmi, Bruce Wayne’in Gotham City’deki suçla mücadelesinin ikinci yılında, merhum babasına kadar uzanan karmaşık bir yolsuzluk ağını ortaya çıkarması üzerine kurulu. Kara Şövalye bu sırada tüm suç mahallerinde şifreli ipuçları bırakan ve Wayne’in kendisi de dahil olmak üzere Gotham’ın seçkinlerini hedef alan seri katil The Riddler’ın yükselişiyle de boğuşmak zorunda kalıyor.

4 Mart 2022’de vizyona giren filmde, başrolde yer alan Robert Pattinson dışında Selina Kyle/Catwoman rolünde Zoë Kravitz, The Riddler rolünde Paul Dano, Teğmen Jim Gordon rolünde Jeffrey Wright, Carmine Falcone rolünde John Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis ve The Penguin rolünde Colin Farrell gibi ünlü isimler yer alıyordu. Spider-Man: No Way Home sonrasında pandemi döneminin en iyi gişe hasılatı yapan ikinci filmi unvanına da erişen yapım, ileride farklı projelerleyoluna devam edecek. Bunlardan biri de Colin Farrell’in The Penguin’i tekrar canlandıracağı bir dizi projesi olacak.

- Reklam -

Filmin vizyona girmesinin üzerinden henüz bir ay bile geçmemişken Warner Bros., The Batman’den silinen bir sahne paylaştı. 5 dakikalık kesilmiş sahnede Batman, Barry Keoghan tarafından canlandırılan Joker’i Arkham Asylum’da ziyaret ediyor ve aralarında tehditkar bir konuşma geçiyor.

Silinen sahneyi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

The Batman Filmi Kesilmiş Joker Sahnesi | İZLE

YouTube video

Yayınlanan kesilmiş sahne çoğu izleyici için sevindirici olsa da, Joker’in farklı bir sahnesinin olması pek de sürpriz değil. Filmi izleyenlerin hatırlayacağı üzere kendisi yapımın sonunda The Riddler ile Arkham’da kısa bir konuşma gerçekleştiriyordu. Aynı zamanda film beyaz perdeye gelmeden önce de yönetmen Matt Reeves, Barry Keoghan’ın filmde “gerçekten harika” bir sahnesi olduğunu söylemiş ve söz konusu sahnenin muhtemelen “film çıktıktan sonra” yayınlanacağını belirtmişti. Ancak The Batman’in silinen sahnesinin neden son kurgunun dışında bırakıldığını belirtmemişti.

Şu anda sinemalarda gösterimi devam eden film, 19 Nisan 2022 itibarıyla dijital formatta HBO Max’teki yerini alacak.

Silinen Joker sahnesini sizler nasıl buldunuz? Sizce silinmesi doğru bir karar mı olmuş? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sürekli Joker görmekten de bıkkınlık geldi. İlla Joker. Başka karakterler yaratın, farklı karakterler görelim. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ilk marvel çizgi romanı açık artırma

İlk Marvel Çizgi Romanı Açık Artırmada 2,4 Milyon Dolara Satıldı

Bu Romanda Herkes Ölüyor - Beka Adamaşvili

Çağdaş Gürcü Edebiyatının Dikkat Çeken Kalemlerinden Beka Adamaşvili “Bu Romanda Herkes Ölüyor” ile Türkçede