in

The Suicide Squad Filminde Batman Var mı? James Gunn Yanıtladı!

Sıfırlanan evreniyle yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanan The Suicide Squad filminde Batman’i görüp görmeyeceğimiz belli oldu. Açıklama yönetmen James Gunn’dan geldi.

The Suicide Squad
- Reklam -
- Reklam -

DC Sinema Evreni için hak ettiğimiz filmi ne zaman izleyeceğiz, merakla bekliyoruz. İlk Suicide Squad filminden sonra evreni sıfırlayarak yeni film yerine The Suicide Squad için yola çıkan ekibin yeni projesinden haberler var.

Bir yandan Joaquin Phoenix’li Joker filmine, diğer yandan Robert Pattinson‘lı yeni The Batman serisi derken DC tekrar ilgiyi üzerinde toplamaya başladı. Şimdiyse masada sıfırlanan dünyasıyla The Suicide Squad filmi var.

David Ayer‘ın yönettiği 2016 yapımı filmde Ben Affleck‘i Batman / Bruce Wayne rolüyle görmüştük. James Gunn‘lı yeni filmde ise Batman karakterinin olup olmayacağı belirsizliğini koruyordu. Sonunda bu sır perdesi ortadan kalktı.

- Reklam -

Guardians of the Galaxy serisiyle oldukça sevilen Gunn, merak edilen soruya Instagram hesabın üzerinden açıklık getirdi.

The Suicide Squad Filminde Batman Karakteri Var mı?

“Batman’i 2021 yılında gelecek The Batman filminde izleyebilirsiniz. The Suicide Squad daha çok… bilirsiniz The Suicide Squad hakkında olacak.”

İlk filmde Ben Affleck‘in Batman‘ini bu rolde -kısa da olsa- görmüş ve heyecanlanmıştık. Görünen o ki yeni yapım evrenini sıfırlarken anlayışına da farklı bir boyut katma peşinde.

The Suicide Squad

Yeni film hakkında merak edilen çok mesele var. Özellikle bu kadar kısa zamanda önceki yapımı hiçe sayıp yepyeni bir işe girişmeleri gerçekten de büyük cesaret. Bize öyle geliyor ki gerçekten de inandıkları bir proje olmasa, DC bu topa hiç girmezdi.

- Reklam -

Dolayısıyla James Gunn, Batman yok diyorsa, bu açığı başka yerden kapatmanın yolunu çoktan bulmuş demektir. En azından umudumuz o yönde.

The Suicide Squad‘ın 6 Ağustos 2021‘de vizyona girmesi bekleniyor.

Siz ne dersiniz? Yeni film hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne olursa olsun, Batman karakterini bir kere daha görmek istemez miydiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* Daha Önce Hiç Yayınlanmamış Bir “Batman” Macerasının Çizimleri Artık Çevrimiçi

* Hans Zimmer, “Dune” Filmi İçin Christopher Nolan’ı Reddetmiş!

* Robert Pattinson’lı Yeni Batman Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

* Catwoman Rolü İçin Vanessa Kirby İddiası

Kaynak: Cinema Blend

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for HowardTheDuck HowardTheDuck dedi ki:

    DC girmeyebilirdi ama filmi yapan WB. Ve WB tamamen koasla yönetiyor tüm DCEU’yu. Yani o topa girer.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Adam gibi bi Joker olsun yeter, Batman olmasa da olur.

  3. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Ben Affleck Batman’i oynamasın o yeter.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Porsuk Hoyuk

Niğde’deki Porsuk Höyük, Roma Döneminden Kalıntılarla Gündemde

dev penguen 1

İnsan Boyutunda Penguen Fosilleri Bulundu!