in ,

Tom Cruise ile Elon Musk Uzayda Film Çekecek

Tom Cruise ile SpaceX’in kurucusu Elon Musk uzayda geçecek ilk kurmaca film için kolları sıvadı. Çılgın proje için hazırlıklar başlıyor.

Tom Cruise ile Elon Musk Uzay Film
- Reklam -
- Reklam -

Jules Verne 1865’te Ay’a Seyahat’i yayımladığında belki her şey bir hayaldi. Ancak bilimkurgu romanları yavaş yavaş gerçek olmaya başladı. Ay’a gidildi. Samanyolu Galaksisi ve ötesi adım adım keşfediliyor. Girişimleriyle insanları heyecanlandıran Elon Musk ise SpaceX ile bunu bir adım öteye taşıyor. Musk’ın yeni planı ise dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile birlikte uzayda çekilecek ilk filme imza atmak!

Elon Musk’ın uzay taşımacılığı başta olmak üzere pek çok uzay görevi için tasarladığı SpaceX şirketi; uzayda çekilecek ilk kurmaca film için NASA ile görüşme halinde. Bu dev proje için de akıllarında yine yıldız bir isim var: Tom Cruise.

Top Gun, The Last Samurai, Minority Report ve A Few Good Men gibi filmlerdeki performansıyla anılan Oscar adayı başarılı aktör Tom Cruise, son zamanlarda karşımıza popüler aksiyon filmleriyle çıkıyor. Çoğu zaman dublör kullanmaktan bile imtina eden oyuncu, şimdiyse yeni bir uzay görevi ile karşı karşıya.

- Reklam -

Tom Cruise ve Elon Musk İmzalı Film Mission: Impossible 8 Değil

Henüz ön hazırlık aşamasında olan projede detaylar ise henüz belli olmuş değil. Tom Cruise ve Elon Musk’ın bir süredir uzayda geçecek aksiyon ve macera filmi hakkında çalıştığı ve NASA ile görüşmeleri sürdürdüğü gelen ilk bilgiler arasında.

Bu sebeple filmin ne şekilde çekileceği, hangi ekip ve hatta hangi ekipman ile çalışılacağı; nasıl bir konuya sahip olacağı gibi detaylar hakkında henüz bir bilgimiz yok.

Tom Cruise ile Elon Musk Uzay Film

2018 yılında Mission: Impossible – Fallout filminde Ethan Hunt karakterini canlandıran Tom Cruise, 2022 yılında vizyona girmesi beklenen Mission: Impossible 8 filmiyle anılıyor. Fakat Deadline’ın edindiği bilgiye göre uzayda geçmesi planlanan bu yapımın Görevimiz Tehlike serisi ile bir bağlantısı yok. Bahsi geçen film için henüz olaya dahil olmuş bir stüdyo da gözükmüyor.

- Reklam -

Kulağa hâlâ son derece Fütüristik gelen bu fikir Elon Musk’ın SpaceX’ine ve Tom Cruise’e oldukça yakışıyor. Projeye dair gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Elon Musk Uzay Film SpaceX

Peki siz bu fikre nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Hayali Haritalar: Karantina Günlerinde Düşlere Kaçış Bileti

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Okuryorum Okuryorum dedi ki:

    Tom Cruise deyince hafif nostaljiyle karışık duygulandım. Azınlık raporu genç yaşta vcd’den izleyip, en fazla etkilendiğim filmlerden olmuştu. Belki şimdi bu kadar bilim kurgu sevmemde parmağı var bu adamın(tabi konunun pkd’ye ait olması da bu filmin başarısının baş etkenlerinden, bunu da es geçmeyelim). Born on the fourth of july ise yine küçük yaşta izleyip, çok beğendiğim, anti militarist olmamda belki de bir nebze rolü olan filmlerdendi. Pek çok güzel filmi var tabi, ama yağmur adam filmi ve charlie rolü(her ne kadar Dustin Hoffman’ın raymond rolünün yanında bir nebze düşük kalmış olsa da) nasıl unutulur. Yakın dönemde rol aldığı oblivion ve yarının sınırında yine çok beğendiğim filmlerdi. Yani benim yaş grubumdaki(30+) izleyiciler için Tom Cruise özel oyunculardan birisidir diye düşünüyorum.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bende mi gitsem. Belki uzaydan geçen adam olarak oynatırlar :thinking: :smile:

  3. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Yaş grubu ile pek ilgisi yok bence. Adam iyi oyuncu ve oynadığı filmler de gerçekten güzel. Günümüzde çoğu kişi Görevimiz Tehlike serisi ile tanısa da dediğin gibi çok güzel filmleri var. Henüz izlemediğim ama övülen Top Gun filmini hatırladım siz böyle yazınca :slight_smile:

  4. Avatar for Okuryorum Okuryorum dedi ki:

    Evet yaş grubu ile alakalı değil, iyi oyuncu, buna katılıyorum. Ama bizim yaşlarda olanlar, o dönem çok imkana sahip değildik. Elde edebildiğimiz filmler sınırlıydı; tv’de denk gelirse ya da vcd’de falan izleyebiliyorduk. Onun için yaştan bahsettim. Yani bizim için biraz daha farklı o dönemin oyuncuları, eski bir tanıdık gibi. Onların içinden de Tom Cruise’un ayrı bir yeri var benim için. Yoksa yeni jenerasyondan da seven çoktur. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the new mutants

The New Mutants Dijital Platformlara Gelebilir

Space Force Fragmanı Netflix

Space Force Fragmanı: Netflix’ten The Office Rüzgârları Estiren Yeni Yapım