in

Tom Hanks, Marvel Filmlerinin Sinema Salonlarını Kurtaracağına İnanıyor

Tom Hanks, yeni filmi News of the World’ün tanıtım etkinlikleri sırasında Marvel filmlerinin sinema salonlarının geleceğini kurtaracağına inandığını belirtti.

Tom Hanks Marvel Filmleri
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs pandemisi dünya çapında sinema sektörünü bir hayli zor duruma soktu. Birçok ülkede sinema salonları kapalı. Görünüşe göre bir süre daha bu tedbirlerle birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Batmanın eşiğine gelen sinema salonlarının kurtarıcısı ise büyük bütçeli yapımlar olabilir. Tom Hanks ise kurtuluşu Marvel Sinematik Evreni filmlerinde buluyor.

Dünya, Aralık 2019’dan beri yeni bir tehditle mücadele ediyor. Covid-19 salgını kısa sürede bir pandemiye dönüştü. Resmi açıklamalara göre 84 milyondan fazla insan enfekte oldu, 1.8 milyondan fazla insan yaşamını yitirdi. Pek çok insan işini kaybetti. Kimi sektörler adeta dibe vurdu.

Kültür sanat dünyası da pandemiden ciddi şekilde ağır yara alan sektörler arasında. Sinema ve tiyatro salonları -yazın bir süreliğine tedbirler eşliğinde açılmış olsalar bile- uzun süredir kapalı. Ülkemizde ise salonların faaliyetlerine ara verme tarihi 1 Mart 2021’e kadar uzatıldı.

- Reklam -

Her şeye rağmen salgının bir gün son bulacağı düşünülüyor. O vakte kadar birçok sinema filmi kendisini Netflix, HBO Max, Disney+ ve Amazon Prime Video gibi dijital yayın platformlarında gösteriyor. Peki sinema salonlarının akıbeti ne olacak? Şimdiye kadar çoğu kişi tarafından “sinema kültürünü” öldürdüğü söylenen çizgi roman filmleri, gelecekte nasıl bir rol oynayacak?

Tom Hanks: “İnsanları Salonlara Çekmek İçin Marvel Evreni Filmlerine Güvenmek Zorunda Kalacağız”

Başarılı aktör Tom Hanks, oynadığı yeni filmi News of the World’ün tanıtımı için basınla buluştu. Hanks, sinema salonlarının geleceğine dair fikirlerini de paylaştı:

“Bir değişiklik oldu zaten. Zaten geliyordu. Sinema salonları hâlâ var mı? Evet, olacaklar mı? Kesinlikle. Sinema salonları açılınca izleyiciler hangi yapımları izleyeceklerini özgürce seçecekler. Dev filmler ise gündemi belirleyecek. News of the World, insanların büyük ekranda izleyebileceği son yetişkin filmi olabilir. Çünkü bundan sonra izleyicileri salonlara çekmek için Marvel Evreni filmlerine güvenmek zorunda kalacağız.”

- Reklam -

tom hanks news of the world

Hanks ayrıca izleyicilerin marka haline gelmiş film serilerini perdede izlemek istemelerini anlayışla karşılıyor ve bu yapımları evde izlemenin, filmlerin etkisini azaltabileceğini savunuyor. Salgın sonrasında pek çok kötü filmin dijital platformlara geldiğini ve aslında bunların, dijital ekranlar için üretildiğini de sözlerine ekliyor.

Peki siz Tom Hanks’in görüşlerine katılıyor musunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cbr

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Flash Çekimleri Başlangıç Tarihi

The Flash Çekimleri Başlangıç Tarihi Belli Oldu

2021 Meteor Yağmuru izle

2021’in İlk Meteor Yağmuru 3-4 Ocak Gecesinde Gerçekleşecek