in

Venom’un Devam Filmi Onayı Kaptı

Sony, eleştirmenlerden karışık yorumlar alan Venom filminin devamı için düğmeye bastı.

Venom 2
- Reklam -
- Reklam -

Sinema eleştirmenlerinin olumsuz yorumlarına ve aldığı düşük puanlara rağmen izleyiciler tarafından beğenilen ve dünya çapında 850 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden Venom‘un ikinci filmi için yeşil ışık yakıldı.

Aslında bu pek de büyük bir sürpriz sayılmaz. Çünkü Tom Hardy’nin başrolünü oynadığı ilk filmin sonunda ikincisinin çekileceğine dair küçük bir ek sahne vardı. Ve filmden bağımsız olan o sahnede Woody Harrelson’ı Cletus Kasady, nam-ı diğer Kandöken (Carnage) olarak görüyorduk (Spoiler değil, kormayın). İkinci film de doğal olarak Venom ile Carnage arasında geçecek.

Venom 2′nin ne zaman gösterime gireceği ve yaş aralığı ise şimdilik belirsiz. İşin içinde Carnage gibi bir toplu katliam makinesi varken bu filmi de 13 yaş altı için çekmeye kalkmazlar umarız…

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    Filmi Çin sırtladı neredeyse. Kazanılan paranın 1/3’ü Çin’den.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk film çok iyi değildi. Marvel logosu filmi sırtladı. Malum Marvel ne yapsa izleniyor. Black Panter bile 1 milyar yaptı sonuçta !!!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

gio 2018

2018 GİO Ödülleri Sahiplerini Buldu

uzay ajansi

Türkiye Uzay Ajansı Resmi Olarak Kuruldu