in

Zaman Çarkı’nın 2. Sezonunun Çekimleri Tamamlandı: Çarklar Dönmeye Devam Ediyor

Zaman Çarkı 2. sezon çekimleri tamamlandı. Amazon Prime’ın ilk sezonu geçen yıl tamamlanan fantastik dizisi, yeni bölümleri ile macerasına devam etmeye hazırlanıyor.

Zaman Çarkı 2. Sezon çekimleri tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Zaman Çarkı 2. Sezon çekimleri tamamlandı. Robert Jordan ve Brandon Sanderson’ın kült fantazi serisinden uyarlanan Amazon Prime dizisi, maceralarına ilk sezonun bıraktığı yerden devam edecek.

Robert Jordan’ın ilk defa 1990 yılında çıkmaya başlayan ve toplamda 15 kitaplık bir seriye ulaşan devasa evreni, Amazon Prime’ın Yüzüklerin Efendisi ile en çok beklenen yapımları arasında yer alıyordu. Çalışmaları birkaç yıl önce başlayan ve ilk sezonu geçen yılın kasım ayında ilk 3 bölümü ile yayınlanmaya başlayan The Wheel of Time dizisi, 8. bölüm olan “The Eye of the World” ile 24 Aralık’ta tamamlanmıştı.

Agents of S.H.I.E.L.D. dizisiyle tanınan Rafe Judkins tarafından geliştirilen dizinin 2. sezon onayı ise, henüz ilk sezon yayınlanmadan çok önce, Mayıs 2021’de verilmişti. Ayrıca geçen şubat ayında da 3. sezon onayını kapmayı başarmıştı.

- Reklam -

Temmuz 2021’de başlayan 2. sezon çekimleri Prag ve Fas dahil dünyanın çeşitli yerlerinde devam ediyordu. Oscar adaylığı da bulunan ve Gone Girl ile tanınan Rosamund Pike, Amazon’un fantastik uyarlamasına Aes Sedai üyesi Moiraine Damodred karakteriyle liderlik ediyor. Ayrıca Lan Mandragoran rolüyle Daniel Henney de başrolde yer alıyor.

The Wheel of Time 2. Sezon

Dizide Matrim “Mat” Cauthon karakterini canlandıran Barney Harris, sürpriz bir şekilde 2. sezonda yer almayacağını açıklamıştı. Yerine ise The Witcher’ın ilk sezonunda yer alan hem de yine bir başka Netflix yapımı olan Cursed’de de oynayan aktör Dónal Finn getirilmişti. Çekimler başladıktan birkaç ay sonra gelen bu haber nedeniyle hayranlar şaşkınlık yaşamıştı.

Zaman Çarkı 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yayınlanan ilk sezon, özellikle serinin hayranları için bir hayal kırıklığı yarattı. Kitap serisinden farklı ilerleyen olaylar ve serinin ruhuna aykırı kararlar nedeniyle birçok eleştiri aldı. Yine de, onayı çoktan almış olan  dizi ekibi 2. sezonun çekimlerini resmen tamamladıklarını kısa bir video eşliğinde sosyal medya üzerinden paylaştı.

Görüntülerde, 2. sezon setinden gerçek sahnelerin çekimlerine kadar sahne arkası görüntülerinin bir video derlemesi yer alıyor. En dikkate değer çekimlerden bazıları, yeni bir çöl konumunda atlı aktörler gibi gözüküyor.

- Reklam -

Çekimleri henüz tamamlanan 2. sezonun çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor. Fakat 2023’ün ilk yarısında geleceği tahmin ediliyor.

Zaman Çarkı’nın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? İkinci sezonun ilkine göre daha iyi olabileceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Keşke dönmeseydi :frowning: :confused: :confused:

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Konuyla ilgisi olmamasına rağmen, bu haberi okuduktan sonra aklımda Selda Bağcan 'ın ‘Felek Çarkın Kırılsın’ şarkısının adını bu diziye ‘Zaman Çarkın Kırılsın’ diye dönüştürdüm …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uzaya Gidecek Türk Astronotu başvuru şartları

Uzaya Gidecek İlk Türk Astronot için Başvuru Süreci Başladı: İşte Aranan Tüm Şartlar

Zaniyeler - Selahattin Enis

İstanbul’un En Karanlık Dönemini Konu Alan “Zaniyeler” Bir Kez Daha Günümüz Türkçesinde