in ,

Yüzüklerin Efendisi Oyuncuları Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi! The Lord of the Rings ekibinin çevrimiçi buluşması yakında bizlerle olacak.

the lord of the rings yüzüklerin efendisi efendisi ekibi
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları yıllar sonra sanal ortamda yeniden bir araya geldiler. Yakın tarihte Youtube üzerinde Josh Gad’in kanalında yayınlanacak video Ian McKellen’dan Elijah Wood’a kadar The Lord of the Rings ekibinden birçok ismi içeriyor.

Amerikalı aktör ve komedyen Josh Gad, bir süredir Youtube kanalı üzerinden unutulmaz yapımların kadrolarını bir araya getiriyor. Frozen filmlerinde Olaf’ı seslendiren Gad, şimdiye dek Goonies (Define Avcıları), Splash ve Back to the Future (Geleceğe Dönüş) oyuncularını da bir araya getirmiş ve yaptığı bu çevrimiçi sohbetler oldukça ses getirmişti. Ancak şimdi çok daha büyük bir buluşma hayranları bekliyor.

Yüzüklerin Efendisi ekibi, yıllar sonra dijital ortamda bir sohbetle yeniden bir araya geliyor!

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi Buluşmasında Kimler Yer Alıyor?

J.R.R. Tolkien’in kaleme aldığı kitap serisinden uyarlanan filmlerin ilki 2001 yılının sonunda vizyona girmiş ve takip eden iki yıl içerisinde iki film daha yayınlanmıştı.

Serinin son filmi olan Kralın Dönüşü’nün yayınlanmasının üzerinden neredeyse 17 yıl geçti. Her ne kadar yıllar sonra bir kez daha Peter Jackson yönetmenliğinde The Hobbit serisi üçleme olarak beyaz perdeye geldiyse de ilk serinin havasını yakalayamadı. İşte bu ekip dijital olarak yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

the lord of the rings yüzüklerin efendisi efendisi ekip

- Reklam -

Zoom adlı konferans uygulaması aracılığıyla bir araya gelen isimler arasında filmin yönetmeni Peter Jackson ile birlikte Ian McKellen, Elijah Wood, Sean Bean, Andy Serkis, Viggo Mortensen, Miranda Otto, Karl Urban, John Rhys-Davies, Orlando Bloom ve Liv Tyler bulunuyor.

Josh Gad’in yayınladığı tanıtım ile ekibin bir kısmının gözüktüğü buluşma 31 Mayıs Pazar günü yayınlanacak. Yayınlanan kısa tanıtım videosuna da hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

YouTube video

The Lord of the Rings macerası her ne kadar sinema yolculuğunu tamamlamış olsa da, hayranlar şimdilerde Amazon’un hazırlamakta olduğu diziyi bekliyorlar. Orta Dünya’da geçecek ve Güneşin İkinci Çağı’nı konu alacak dizinin yapım aşaması şimdilerde devam eden Koronavirüs pandemisi yüzünden ertelenmiş ve sekteye uğramıştı. Ancak alınan önlemler dahilinde Yeni Zelanda’da çekimlerin tekrar başlayacağı belirtildi.

Yüzüklerin Efendisi Oyuncuları Yayın Kaydı

YouTube video

Ekibin tekrar bir araya gelmiş olması sizleri de duygulandırdı mı? Programı izlemeyi düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlere paylaşabilirsiniz.


* Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Görebileceğimiz 7 Tanıdık Karakter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    İnşallah birileri altyazılı olarak yayımlar.

  2. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Christopher Lee de olabilseydi keşke.

  3. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Ah Saruman ah :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

  4. Avatar for mit mit dedi ki:

    Yayın 15 dakika sonra başlıyor. Hatırlattığı için @Dipsiz’e teşekkürler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orhan Veli Kanık - Yaprak Dergisi Tüm Sayılar Oku

Orhan Veli Kanık’ın Yaprak Dergisi Tüm Sayıları ile Dijital Erişime Açıldı

Henry Cavill Superman

Henry Cavill, Superman ile Beyaz Perdeye Geri Dönebilir