in

Henry Cavill, Superman ile Beyaz Perdeye Geri Dönebilir

Henry Cavill ve Warner Bros., Superman rolü için görüşüyor. Ancak anlaşma sağlansa bile söz konusu film Man of Steel 2 olmayacak.

Henry Cavill Superman
- Reklam -
- Reklam -

Superman rolüyle beyaz perde karşısına ilk kez 2013 yapımı Man of Steel filmiyle çıkan Henry Cavill, gelen son haberlere göre gelecek DC filmlerinde yeniden rol alabilir. Ancak bu büyük ihtimalle Man of Steel 2 ile olmayacak.

Henry Cavill’ın ekibi ve Warner Bros. stüdyosu, oyuncunun yeniden Superman rolüyle DC Sinematik Evreni’ne dönmesi için görüşmeler yapıyorlar. Man of Steel’in ardından Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Superman’i bir kez daha canlandıran Cavill, rolle son olarak 2017 yapımı Justice League’de gözükmüştü. Stüdyoyla olan anlaşması gereği Cavill’ın Superman’le bir filmde daha oynaması gerekiyor.

Geçen dönemlerde Warner Bros. Cavill’ı Shazam! filminde oynatmak istemişti ama bunu anlaşmaya dahil etmek istemiyordu. Cavill ve ekibi ise kalan son film hakkını burada kullanarak daha büyük bir anlaşma imzalamak niyetindeydi. En nihayetinde Cavill Shazam filminde oynamadı ve yeni bir kontrat imzalanmadı.

- Reklam -

Shazam 2 Superman Henry Cavill

Henry Cavill, Man of Steel 2 Filmi ile Dönmeyecek

Henry Cavill, Superman’in pelerinini hâlâ dolabında tuttuğunu iddia ederken gelen haberler oyuncunun bu pelerini dolaptan çıkarmasını gerektirebilir. Deadline’ın haberine göre Cavill yeniden Superman rolüne bürünebilmek için görüşmeler halinde. Bunun hangi filmle olacağı henüz belli değilken, çıkarımlar Man of Steel 2, Wonder Woman 1984, The Suicide Squad ya da The Batman filmleriyle olmayacağı yönünde.

Cavill’ın dönüşü eğer kesinleşirse oyuncunun DC evrenindeki geleceği ve hangi karakterle yeniden ekrana çıkacağı gibi tartışmalar da noktalanacak gibi. Diğer yandan Man of Steel 2’nun eksikliğiyle Superman’in evrende devamlılık sorunu yaşama ihtimali de var. Cavill’ın olası ayrılığına dair 2018’de çıkan haberlerde DC ve Warner Bros.’un oyuncuya dair planlarını da baltalamıştı. Şirket ve stüdyo Cavill’ın Superman’ini, Marvel’ın Nick Fury karakteri için Samuel L. Jackson’la yaptığı gibi bir şeye dönüştürmek istiyordu. Sonradan oyuncunun The Witcher için Netflix’le anlaşmasıyla birlikte bu plan iyice suya düşmüştü.

Superman devam filmi

- Reklam -

DC evreninde toplam 3 filmde rol alan oyuncunun Superman’i için gelen eleştiriler biraz karışık. Role çok yakıştığını düşünen de var, karakteri doğru yansıtılmadığını düşünen de. Olumsuz eleştirilerin büyük çoğunluğu karakterin yazımı ve yönetimiyle ilgili. Ne var ki Cavill’ın son Krypton’luyu canlandıracağı yeni filmi Zack Snyder yönetmeyecek. Bu bir bakıma hayranları sevindiren bir gelişme.

Henry Cavill’ın hangi filmle geri döneceği belli değil ama Shazam 2 ve Black Adam olasılıklar arasında yer alıyor.

Oyuncuyu bir kez daha bu rolle sinema perdesinde görmek ister misiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Superman Yeni Filmi ile Geliyor Olabilir

Kaynak: Screen Rant

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sanırım sadece cameolarda oynayacakmış. Synder’in JL filmi başarılı olursa ikinci JL filminde de olacak. Ama, sorun şu Ben Affleck ne olacak ??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the lord of the rings yüzüklerin efendisi efendisi ekibi

Yüzüklerin Efendisi Oyuncuları Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

Çizgi Film Fanzin

Çizgi Film Fanzin Ücretsiz Olarak Dijital Erişime Açıldı