in

Elon Musk’ın Babası, ‘Yeni Elon Musk’lar Dünyaya Getirmek için Kendisinden Sperm Bağışı İstendiğini Açıkladı

Errol Musk, insanların “Elon’ı yaratan kişiye gitmek varken neden Elon’a gidelim ki?” diye düşündüğünü ve kendisinden sperm bağışı istediklerini açıkladı.

errol musk sperm bagis
- Reklam -
- Reklam -

Errol Musk insanların kendisinden sperm bağışı talebinde bulunduğunu açıkladı.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Elon Musk’ın babası Errol Musk, ‘yüksek sınıf kadınlara’ sperm bağışında bulunmasını isteyen insanlar olduğunu ifade etti.

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Elon Musk’ın babası, şimdi de sperm bağışlama teklifleri ile gündemde.

- Reklam -

Geçen haftalarda 4 yaşından beri büyüttüğü üvey kızı Jana Bezuidenhout’tan bir çocuk sahibi olduğunu duyuran 76 yaşındaki Errol Musk, şimdi de dünyaya getirilebilecek “yeni Elon Musk’lar” için kendisine bazı talepler geldiğini öne sürdü.

İngiliz gazetesi The Sun’a açıklamalarda bulunan Errol şunları kaydetti:

“Kolombiya’da üst sınıf Kolombiyalı kadınları hamile bırakmak için sperm bağışlamamı isteyen bir arkadaşım var. Çünkü insanlar, ‘Elon’ı yaratan gerçek kişiye gidebilecekken neden Elon’a gideyim ki?’ diye düşünüyor”

Errol Musk, Sperm Bağışı Tekliflerini Değerlendiriyor

Errol Musk, bu bağışlar için herhangi bir ücretin teklif edilmediğini belirtirken kendisine yalnızca birinci sınıf seyahat, beş yıldızlı konaklama ve bunun gibi şeyler önerdiklerini belirtti.

Spermlerini ücretsiz bağışlamaya nasıl bakacağı sorusuna ise yanıtı, “Yani… Neden olmasın ki?” oldu.

Bugüne dek toplam 7 çocuk sahibi olduğu bilinen Errol Musk, 1979 yılında Elon’ın da annesi olan Maye Haldeman’dan ayrılmıştı. Çiftin Elon dışında Kimbal ve Tosca adında üç çocukları bulunuyor.

errol musk sperm bağış talep

- Reklam -

Errol Musk bahsi geçen boşanmanın ardından şu anki partneri Jana Bezuidenhout’un annesi olan Heide Bezuidenhout ile hayatlarını birleştirmişti. 18 yıl boyunca evli kalan çiftin 2 de çocukları olmuştu.

Elon Musk da Babasının İzinden Gidiyor

Hâlihazırda ilk eşi Justine Musk’tan 5, Grimes olarak bilinen Kanadalı müzisyen Claire Boucher’dan 2 çocuğu olan Elon Musk’ın, sahibi olduğu yapay zeka şirketi Neuralink’te yönetici olarak çalışan Shivon Zilis ile birlikte ikiz bebeklerinin doğduğu iddia edilmişti.

Elon Musk, geçmişte yaptığı açıklamalarda insanlığın en büyük problemlerinden birisini düşük doğum oranları olarak açıklamıştı:

“İnsanlar daha fazla çocuk yapmazsa medeniyet çökecek. Bu söylediklerimi bir kenara yazın.”

Musk ayrıca ABD’de düşüşte olan doğum oranları hakkında paylaştığı bir gönderide esprili bir şekilde kendisinin üzerine düşeni yaptığını kaydetmişti.

Siz Elon Musk’ın babasının fikirleri ve kendisine gelen talepler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Sputnik News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mezarlik kitabı film neil gaiman

Neil Gaiman’ın Mezarlık Kitabı Filme Uyarlanıyor

Hugh Jackman Koala Man

Hugh Jackman, Rick and Morty Yaratıcılarının Yeni Dizisi “Koala Man”in Seslendirme Kadrosunda