in ,

2022’de Korsan Yollarla En Çok İndirilen Diziler Belli Oldu: “House of the Dragon” Zirvede

2022 yılı içerisinde korsan yollarla en çok indirilen 10 dizi açıklandı. House of the Dragon, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisine fark atarak zirveye yerleşti.

2022'de Korsan Yollarla En Çok İndirilen Diziler Belli Oldu House of the Dragon
- Reklam -
- Reklam -

2022 yılında korsan yollarla en çok indirilen diziler belli oldu. House of the Dragon, burada da birinciliği kimseye bırakmadı ve Amazon’un yıllardır beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi Güç Yüzükleri’ne fark atarak zirveye yerleşti.

HBO ve HBO Max için birden fazla rekor kıran House of the Dragon 1. sezon, korsan yolla 2022’de en çok izlenen televizyon dizi listesinde de ilk sırada yera aldı. George R.R. Martin’in Ateş ve Kan romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin düşüşünü anlatan fantastik drama Game of Thrones’un yıllar öncesini anlatıyor. Roman, Ejderhaların Dansı olarak bilinen savaşla sonuçlanır. Martin ve Ryan Condal tarafından geliştirilen House of the Dragon’ın ilk sezonu, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük ölçüde olumlu yorumlar aldı. Bu başarısı internetin en nahoş köşelerinde bile görülüyor.

The Rings of Power

- Reklam -

Yıl sona ererken TorrentFreak, House of the Dragon’ın 2022’nin en çok korsan TV yapımları listesinin zirvesine yerleştiğini bildirdi. Listenin başında yer alan HBO serisi, sona ermesinden üç yıl sonra bile korsan listelerine hakim olan selefi Game of Thrones’ı resmen geride bırakmış oldu. Orijinal macerayı geride bırakmanın yanı sıra aynı zamanda yılın en merak edilen bir diğer yapımı The Lord of the Rings: The Rings of Power’a da fark atmayı başardı.

Listenin ilk onunda söz konusu iki dizi dışında The Boys 3. sezon, Disney+ yapımları Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, The Book of Boba Fett, She-Hulk: Attorney at Law ve Andor, Netflix’ten Stranger Things 4. sezon ve Paramount+’ın Halo adlı dizileri de yer alıyor.

the boys 3. sezon incelemesi

İşte 2022’de Korsan Yollarla En Çok İzlenen 10 Dizi

10. Andor (Disney+)

9. She-Hulk: Attorney at Law (Disney+)

8. Stranger Things 4. Sezon (Netflix)

7. The Book of Boba Fett (Disney+)

6. Obi-Wan Kenobi (Disney+)

5. Halo (Paramount+)

- Reklam -

4. Moon Knight (Disney+)

3. The Boys 3. Sezon (Amazon Prime Video)

2. The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime Video)

1. House of the Dragon (HBO)

Neredeyse aynı zaman diliminde yayınlanmaya başlayan The Rings of Power ile House of the Dragon için eylül ayında da, yani iki dizi henüz final vermeden önce de bir karşılaştırma yapılmış ve o aşamada bile HBO dizisi Yüzüklerin Efendisi dizisine fark atmayı başarmıştı.

2022'de Korsan Yollarla En Çok İndirilen Diziler Belli Oldu House of the Dragon

Torrent Freak, 2022 yılının önceki yıllara göre en büyük farklarından birinin de tamamen yeni gelen dizilerden oluşuyor olmasına dikkat çekti. Böylece, geçen yıl dahil olmak üzere birkaç yıldır listede ilk 10’da yer alan Rick and Morty ilk defa geride kalmış oldu.

House of the Dragon’ın bu başarısını neye bağlıyorsunuz? 2022’de korsan yollarla bile en çok izlenen dizi olma sebeplerini Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Torrent Freak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    En dikkat çekici nokta Disney’in birden fazla yapımı indirilmiş ancak HBO bir adet dizi ancak hepsinden daha çok konuşuldu, izlendi ve indirildi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1899 2. Sezon İptal Edildi

Netflix “1899” Dizisini İlk Sezonun Ardından Sürpriz Şekilde İptal Etti

Jeremy Renner'ın Ailesi Kaza Geçiren Aktör Hakkında Konuştu

Geçirdiği Kaza Sonucu Yoğun Bakıma Alınan Jeremy Renner’ın Ailesinden Oyuncunun Son Durumu Hakkında İlk Açıklama