in ,

Chris Hemsworth’ten “Thor: Love And Thunder” İtirafı: “Kendi Kendimin Parodisi Oldum”

Chris Hemsworth, iki yıl önce vizyona giren “Thor: Love And Thunder” filmi hakkında konuştu ve “kendi kendimin parodisi oldum” diyerek duyduğu pişmanlığı dile getirdi.

Chris Hemsworth'ten "Thor: Love And Thunder" İtirafı
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin son Thor filmi Thor: Love and Thunder, hayranların beklentilerini bir hayli düşük seviyede karşılamıştı. Filmdeki rolüyle ilgili pişmanlıklarını dile getiren isim ise başrol oyuncusu Chris Hemsworth oldu.

Chris Hemsworth, son filmi Furiosa: A Mad Max Saga için Vanity Fair dergisine konuştu. Söyleşi sırsında ayrıca iki yıl önce vizyona giren Thor: Love and Thunder filmine de değindi ve kendisinin bile eleştirdiği bir noktaya sürüklendiğini itiraf etti. Yıldız oyuncu, filmde aşırı derecede doğaçlama ve eğlenceye kapılarak, Thor karakterinin parodisine dönüştüğünü kabul etti.

Oyuncu samimi bir açıklamayla şunları söyledi:

- Reklam -

“Kendimi doğaçlamaya ve çılgınlığa kaptırdım, sonunda kendi kendimin parodisi oldum. Toparlamayı başaramadım.”

Chris Hemsworth'ten "Thor: Love And Thunder" İtirafı

Gerçekten de Love and Thunder filmi, Thor’un önceki başarılı filmleri Thor: Ragnarok ve iki Avengers (Infinity War ve Endgame) yapımından oldukça farklı bir havaya büründü. Yönetmen Taika Waititi’nin aşırı şakacı üslubu, bir yandan filmin karanlık ana hikâyesine gölge düşürürken diğer yandan Jane Foster’ın trajik akıbetini geri plana itmeyi başardı.

Chris Hemsworth, Thor 5 ile Karaktere Son Kez Hayat Vererek Bu Pişmanlığını Geride Bırakmak İstiyor

Chris Hemsworth’ün bu açık itirafı, aslında gelecek için bir kapı aralıyor. Oyuncunun büyük olasılıkla Thor’u bir kez daha canlandırmak isteyeceği, hatta bunun kendisine borç bildiği düşünülüyor. Böylece Marvel Sinematik Evreni’ne karakterin daha dengeli ve tutarlı bir final filmiyle vedalaşma şansını yakalayabilir.

Chris Hemsworth'ten "Thor: Love And Thunder" İtirafı: "Kendi Kendimin Parodisi Oldum"

- Reklam -

Bir sonraki Thor filminin akıbeti ise henüz bilinmiyor. Oyuncunun Kasım 2022’de aileden gelen genler dolayısıyla Alzheimer hastalığına yakalanmaya yatkın olduğun ortaya çıkmış ve bu nedenle oyunculuğa ara verdiği konuşulmuştu. Ancak belli ki bu karar sadece sözde kaldı. Aktör geçen yıl Extraction 2 ile izleyici ile buluşmuştu. Şimdi de yeni Mad Max filmini tamamlamış oldu.  Oscarlı yönetmen Taika Waititi ise Marvel defterini kapattığını ve Thor 5’i yönetmeyeceğini de açıkça ifade etmişti.

Olası bir Thor 5 filminini Hercules’ü konu alarak Thor’u farklı bir düşmanla karşı karşıya getirebileceği ya da Secret Invasion dizisinde sözü edilen “Kuşatma” hikâyesini uyarlayarak Thor’u ve New Asgard’ı birçok tehlikeden koruma serüvenine tanıklık edebilir. Ancak şimdilik bu ihtimaller tamamen birer teoriden ibaret.

Thor: Love and Thunder

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Thor: Love & Thunder’dan İlk Tepkiler

Ya siz Love and Thunder’ı nasıl bulmuştunuz? Oyuncunun itirafı sizce de doğru mu? Yoksa film eğlenceli miydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout Dizisi İzlenme Rekoru Prime Video

“Fallout” Dizisi Prime Video’da İzlenme Rekoru Kırmayı Başardı (Ancak 1 Numara Hâlâ O Yapımda)

Eski Kitaplar Zehirli Olabilir: İşte Dikkat Edilmesi Gereken Ölümcül Renkler

Eski Kitaplar Zehirli Olabilir: İşte Dikkat Edilmesi Gereken Ölümcül Renkler