in ,

Brad Pitt, Quentin Tarantino’nun Son Filmi “The Movie Critic”in Başrolünde Yer Alabilir

Brad Pitt ve Quentin Tarantino, yönetmenin son filmi “The Movie Critic”te bir araya gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu başrolde yer alabilir.

Brad Pitt, Quentin Tarantino'nun Son Filmi The Movie Critic'te Rol Alabilir
- Reklam -
- Reklam -

Quentin Tarantino ve Brad Pitt, Tarantino’nun veda niteliğindeki filmi The Movie Critic için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Detaylar gizemini korusa da ünlü oyuncunun 70’lerde geçen filmde başrol karakterlerinden birisini canlandıracağı öne sürülüyor.

İkilinin bir önceki ortak çalışması olan ve Pitt’e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran Once Upon a Time… in Hollywood, dinamik ortaklıklarını gözler önüne seriyor. Tarantino meraklıları, daha önce Inglourious Basterds ve True Romance filmlerinde de birlikte çalışan yönetmen ve Pitt arasındaki yaratıcı sinerjiye tanık olmak için henüz söylenti olmasına rağmen şimdiden sabırsızlanıyor.

The Movie Critic’in 1977 yılında Los Angeles’ta geçeceği ve öyküsünün The Popstar Pages adlı hayali bir yayın için yazan bir eleştirmen etrafında şekilleneceği bildiriliyor. Daha önceki Cannes’da bir açıklama yapan Tarantino, veda macerasının bir yetişkin dergisi için film eleştirileri yazan gerçek hayattaki bir karakterden esinlendiğini ve o dönemin sinema ortamına benzersiz bir bakış açısı sağladığını paylaştı.

- Reklam -

Brad Pitt, Quentin Tarantino'nun Son Filmi The Movie Critic'te Rol Alabilir

Quentin Tarantino’nun film için ilham kaynağı, yetişkin dergilerinde çalıştığı ve bir porno dergisinde tuhaf ama ilgi çekici bir film sayfası keşfettiği gençlik yıllarına dayanıyor. The Movie Critic’in baş karakterinin alaycı ve keskin zekâlı bir karakter olması, Howard Stern’in ilk dönem mizahını Travis Bickle’ın film eleştirmeni olsaydı sahip olacağı cesur özle harmanlaması bekleniyor. Fakat Pitt öncesi filmin başrolünde John Travolta’nın başrolde yer alacağı iddiası da ortaya atılmıştı.

Brad Pitt ve Quentin Tarantino’nun “The Movie Critic”te İşbirliği Yapacağı Henüz Resmileşmedi

Brad Pitt’in rolü resmi olarak kabul edip etmediği henüz açıklanmadı. Ancak buna rağmen aktörün bir film eleştirmenini canlandırması ihtimali hayranları arasında heyecan yarattı. Titiz hikâye anlatımıyla tanınan Quentin Tarantino, filmin komedi ve dram unsurlarını bir araya getireceğini de daha önceden belirtmişti. Kısa süre önce de senarist Paul Schrader bazı bilgiler paylaşmış ve 1970’lerin filmlerinden alıntılar ekleyeceğini ve bazılarının sonlarını kendi düşündüğü şekliyle değiştireceğini ifade etmişti.

- Reklam -

Brad Pitt, Quentin Tarantino'nun Son Filmi The Movie Critic'te Rol Alabilir

Eleştirmenlerce beğenilen Once Upon a Time in Hollywood’un arkasındaki stüdyo olan Sony Pictures’ın filmin dağıtımını ve Stacey Sher’in ise filmin yapımcılığını üstlenmesi bekleniyor. 2025’te vizyona girmesi planlanan film, izleyicilere Tarantino’nun kendine özgü hikâye anlatma tarzını yansıtan sürükleyici bir sinema deneyimi vaat ediyor. The Movie Critic için taşlar yerine oturdukça, sektörün en ikonik yönetmenlerinden birinin bu sinematik vedası için beklenti artıyor.

Brad Pitt’in Tarantino’nun son filminde oynama olasılığı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alev Alatlı 79 Yaşında Hayatını Kaybetti

Yazar Alev Alatlı 79 Yaşında Hayatını Kaybetti

Attack of the 50 Foot Woman Film - Tim Burton

Tim Burton, 1958 Yapımı Bilimkurgu Klasiği “Attack of the 50 Foot Woman”ı Yeniden Beyaz Perdeye Taşıyacak