in ,

“Deadpool & Wolverine” Filminden Yeni Fragman ve Poster

Deadpool & Wolverine için yeni bir fragman ve poster paylaşıldı. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’lı Marvel filminde biletler ön satışa çıktı.

Deadpool & Wolverine Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool & Wolverine filmi heyecan verici bir fragman ve afiş ile gündeme geldi. Marvel Sinematik Evreni‘nde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman‘ı bir araya getiren yapım, komediyle harmanlanmış aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte paylaşılan fragmanda, Deadpool ve Wolverine’in mücadelesi yer alıyor. Madonna’nın ünlü Like A Prayer şarkısının eşlik ettiği klibin tamamı argo ifadeler ve cinsel göndermelerle dolu. Marvel Studios’un bu yıl tek çıkaracağı film, daha önce de açıklandığı üzere 18+ yaş sınırıyla geliyor.

Filmin konusu henüz tam olarak açıklanmış değil. Ancak TVA’in Deadpool’u sakin hayatından alıp yaralı Wolverine ile bir göreve gönderdiği görüntülerden belli oluyor. Geçen şubat ayındaki Super Bowl etkinliği sırasında yayınlanan ilk fragmanda Wade Wilson’ın arkadaşlarıyla doğum günü kutlaması sırasında TVA tarafından zamanda bir portala sürüklenmesi görülüyordu. Burada Matthew Macfadyen‘in canlandırdığı Paradox karakteriyle tanışıyor ve gizli bir görev teklif ediliyor: “Kahramanlar arasında bir kahraman” olmak.

- Reklam -

Deadpool & Wolverine Poster

CinemaCon 2024’te özel olarak gösterilen bir sonraki fragmanda ise Paradox’un Deadpool’a “Kutsal Zaman Çizgisini kurtarması” için yalvardığı biliniyor. Olayların tam önemi net olmasa da Deadpool’un çok evrenli maceralar ve çapraz buluşmalar yaşaması bekleniyor ki bunun sinyalini filmin başlığı da veriyor.

Hemen aşağıda ise yeni fragmana göz atabilirsiniz:

İşte “Deadpool & Wolverine” Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Deadpool & Wolverine kadrosundaki diğer isimler de önemli ayrıntılar barındırıyor. Shioli Kutsuna, Deadpool 2‘deki Yukio rolünü yeniden üstlenirken, Brianna Hildebrand, Negasonic Teenage Warhead’i bir kez daha canlandıracak. Emma Corrin, Stefan Kapicic (Colossus), Lewis Tan (Shatterstar), Rob Delaney (Peter), Morena Baccarin (Vanessa), Leslie Uggams (Blind Al), Karan Soni (Dopinder) ve Aaron Stanford (Pyro) da kadroda yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Shawn Levy üstleniyor.

- Reklam -

Kadro dedikoduları da filmin büyük ilgi görmesine neden oluyor. Jennifer Garner‘ın 20 yıl sonra Elektra rolüyle döneceği, James Marsden‘ın Cyclops’u ve Tyler Mane‘nin de Sabretooth’u canlandırabileceği konuşuluyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin beşinci aşamasına dahil olan ve ek sahne çekimleri yapılan Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024‘te vizyona girecek. Filmin biletlerinin satışa çıktığına dair ayrıca şöyle bir tanıtım videosu daha paylaşıldı:

YouTube video

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shawn Levy, “Deadpool & Wolverine” Öncesi Herhangi Bir Marvel Filmi İzlemek Gerekmediğini Açıkladı

Deadpool & Wolverine filmiyle ilgili beklentilerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Umarım Wolverine’i o ikonik maskesi ile de görürüz. Tüm hayranların en çok istediği şey de bu bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gora 4 Gora - Cem Yılmaz Yeni Film - Netflix

Cem Yılmaz “G.O.R.A.”nın Devam Filmini Duyurdu: “Gora 4 Gora” Netflix’e Geliyor

Road House 2 Film - Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal’lı “Road House 2” Filminde Çalışmalar Başladı