in , ,

“Death Stranding 2: On the Beach” Oyunu Tanıtıldı: Fatih Akın ve George Miller Sürprizi Fragmana Damga Vurdu

Death Stranding 2: On the Beach oyunu resmi olarak tanıtıldı. Hideo Kojima imzalı yapımdan ilk uzun fragman 2024 State of Play etkinliğinde yayınlandı.

Death Stranding 2: On the Beach Oyun Tanıtım - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Death Stranding 2: On the Beach oyunu için ilk uzun fragman paylaşıldı. Dün gece gerçekleştirilen Sony’nin 2024 State of Play etkinliği, Hideo Kojima’nın merakla beklenen yeni oyununa da ev sahipliği yaptı.

Kojima Productions imzasıyla 2019 yılında piyasaya sürülen Death Stranding oyunu adından övgüyle söz ettirmişti. İkinci oyunun çalışmaları ise uzun zamandır devam ediyordu. Ünlü bağımsız film stüdyosu A24 bir yandan ilk oyunu beyaz perdeye taşımaya hazırlanırken şimdi de ikinci oyundan kapsamlı bir tanıtım paylaşıldı.

Death Stranding 2: On the Beach Oyun Tanıtım - Fragman - Fatih Akın

- Reklam -

Bugüne dek tam adı bilinmeyen yeni maceranın resmi isminin Death Stranding 2: On the Beach olduğu açıklandı.

Oyunun adının duyurulmasıyla birlikte yapımdan yayınlanan uzun fragman, oyuna dair birçok detaya da ev sahipliği yaptı. Tanıtımdaki görüntülerde Fatih Akın ve George Miller detayları gözlerden kaçmadı.

Death Stranding 2: On the Beach Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yaklaşık 10 dakika uzunluğundaki fragman, ilk oyunun evrenini genişletirken maceraya yeni karakterler, yeni düşmanlar ve sıra dışı silahlar ekliyor.

On the Beach ile birlikte ana kahramanlar geri dönerken yapıma bazı sürpriz isimler de katılıyor. Mad Max serisinin yönetmeni George Miller ile Duvara Karşı başta olmak üzere birçok bağımsız filmle adından söz ettiren Türk yönetmen Fatih Akın oyunda performanslarıyla yer alacak sanatçılar arasında yer alıyor. Fatih Akın yeni Death Stranding oyununda bir kuklayı canlandırıyor. Kojima, geçen kasım ayında Akın ile birlikte bir fotoğraflarını paylaşmıştı.

- Reklam -

Death Stranding 2: On the Beach - Fatih Akın - George Miller

Devam macerasında Léa Seydoux Fragile rolüyle, Norman Reedus Sam Bridges rolüyle ve Troy Baker da Higgs rolüyle ilk yapımdaki karakterlere bir kez daha hayat veriyorlar. Kadroya yeni katılan oyuncular arasında ise Elle Fanning ve Shioli Kutsuna yer alıyor.

PlayStation 5 platformu için geliştirilen Death Stranding 2: On the Beach oyunu için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak yapımın 2025 yılı içerisinde oyuncularla buluşması bekleniyor.

Kojima Productions şu anda Death Stranding 2 dışında bir de Hideo Kojima ve Jordan Peele ortaklığında OD isimli bir korku oyunu geliştiriyor. Kojima etkinlikte ayrıca DS sonrası yeni aksiyon casusluk oyununu da duyurdu.

Death Stranding 2: On the Beach hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar 4 Çekimleri Başladı

2029’da Vizyona Girecek “Avatar 4” Filminde Çekimler Başladı

Hideo Kojima - Yeni Aksiyon Casusluk Oyunu

Hideo Kojima ‘Video Oyunu ile Filmler’ Arasındaki Sınırları Kaldırmak İstiyor: Yeni Aksiyon Casusluk Oyunu Yolda