in ,

60. Yıl Özel Bölümlerinde Ekibe Katılacak “Doctor Who”nun Yeni Rose’u Uzun Soluklu Bir Karakter Olabilir

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin senaristi Russell T. Davies, yeni Rose karakteri hakkında ipuçları verdi.

Doctor Who Yeni Rose Yasmin Finney
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri için geri sayım sürüyor. Dizideki başyazarlık koltuğuna geri dönen Russell T. Davies, Yasmin Finney’nin özel bölümlerde canlandıracağı Rose karakteri hakkında dikkat çeken bir detay paylaştı.

Heartstopper’ın Elle Argent’ı Finney’nin dizide Rose karakterini canlandıracağı biliniyor. Fakat karakter hakkındaki detaylar hâlâ belirsiz.

Russell T. Davies, Doctor Who Magazine’deki düzenli yazdığı köşe yazısı serisinde Finney’nin 60. yıl dönümüne özel bir karakter olmadığını ima etti. Davies, derginin 594. sayısında 14. sezon çekimleri sırasında yaşadığı olaylardan birini anlattı.

- Reklam -

“Ben stüdyonun arkasında duruyordum. Millie gözüme çarptı. Uzaktan birbirimize el salladık ama ona doğru yönelmedim. Meşgullerdi. Zaman geçiyordu ama insanlar bana doğru yaklaşıyordu. Ekip, ofis personelleri, oyuncular… Vedalarla dolu bir haftaydı. Yasmin Finney birkaç gün önce ayrılmıştı. Sarılmalar, görüşürüzler… Ama her şey buna bağlı. Final sahnesine…”

Doctor Who 14. Sezon Yeni Rose Yasmin Finney

Davies’in burada aktardığı vedalaşma, 60. yıl özel bölümlerinden sonrasını işaret ediyor. Dolayısıyla Yasmin Finney’nin karakteri, 14. sezon boyunca izleyicilerin karşısına çıkacak olabilir.

Yasmin Finney’nin Rolse Rolü Doctor Who Evreni için Önemli Olabilir

Yasmin’in Doctor Who’da yer alacağı geçen sene duyurulmuştu. Bu haberle beraber karakterin adının Rose olacağına dair bir söylenti dolaşmaya başladı. Rose ismi Doctor Who hayranları için oldukça özel bir yere sahip. Billie Piper’ın canlandırdığı Rose Tyler karakteri modern serinin çarpıcı karakterlerinden biri olarak anılıyor. “Finney’nin yeni rolü, bu karakterin alternatif bir versiyonu mu yoksa uçsuz bucaksız Doctor Who evrenindeki bir başka Rose mu?” sorusu ise hâlâ yanıt arıyor.

- Reklam -

Doctor Who Rose

Bu soruya dair yanıt henüz bilinmiyor. Fakat Russell T. Davies’in söylediklerine bakılırsa Finney sadece David Tennant’ın canlandıracağı 14. Doktor’la değil, ayrıca Ncuti Gatwa’nın 15. Doktor’uyla ve Millie Gibson’ın canlandıracağı yol arkadaşı Ruby Sunday ile de seyahat edecek.

Doctor Who 60.yıldönümünü bu sonbahar yayınlayacağı 3 bölüm ile kutlayacak. Yeni sezon ise 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Birleşik Krallık her zamanki gibi diziyi BBC’de izleyecek. Dizinin global yayın hakları ise Disney+’a ait.

Siz Yasmin Finney’nin canlandıracağı Rose karakteri hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Jsw olayını diziye soktukları gün izlemeyi bıraktım. Dizide erkek veya bayan olması değil.
    Bu diziyi neden izliyorduk? Kaçış için.
    izledik
    Ama artık herzaman
    beynimizin bir kosesinde olacak.
    Bu buraya sadece sjw için konuldu ve karakter
    Billy gibi çok boş bir karakter , ben kadınım zenciyum lezbiyenim o zaman herkesten üstünüm. Evet bunu gerçekten bu şekilde direk olmasa da söylediler. Eleştirenleri homofobiklikle suçla tamamdır.
    Sjw olayına ılımlı yaklasanlari bezdiriyor.
    Ben Müslümanım ama dizide müslüman karakter görmek istemiyorum çünkü çok boş karakter yapıyorlar sadece müslüman izleyicileri kapmak için o kadar. İzleyende bikiyor. Muslumanda bikiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

oz dizisi hakkında bilgi hbo

OZ Dizisi Hakkında Pek Bilinmeyen 10 Detay: HBO’nun Bir Döneme Damga Vuran Kült Draması

Fallout Dizisi Yayın Tarihi - Prime Video

Prime Video’nun “Fallout” Dizisinde Yayın Tarihi Belli Oldu