in ,

“The Fantastic Four” Filminde Galactus’a Hayat Verecek İsim Belli Oldu

The Fantastic Four filmi oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Yeni Marvel filminin kötülerinden Galactus’u Ralph Ineson’ın canlandıracağı ortaya çıktı.

The Fantastic Four Filminde Galactus'u Ralph Ineson Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi The Fantastic Four’da Galactus’u canlandıracak isim belli oldu. Harry Potter ve Game of Thrones gibi yapımlardan tanınan İngiliz oyuncu Ralph Ineson, gezegenleri yutan galaktik canavar rolüne hayat verecek.

Marvel’ın ikonik süper kahraman ailesi Fantastic Four’un sinema uyarlaması, 2025’te vizyona girecek. Filmin çekimleri bu yılın ortalarında İngiltere’de başlayacak. Başroller geçen şubat ayında ortaya çıkmıştı. Ayrıca merakla beklenen Gümüş Sörfçü’yü kimin canlandıracağı da nisan ayının başlarında belli olmuştu. John Malkovich’in de Marvel Sinematik Evreni filmine henüz bilinmeyen bir rolle katıldığı söylenmişti.

The Fantastic Four 2025

- Reklam -

Özetle, son haftalarda kadronun büyük bölümü tamamlandı. İşte şimdiye kadar filmde yer alacağı kesinleşen tüm isimler:

  • Pedro Pascal (Reed Richards / Mr. Fantastic)
  • Vanessa Kirby (Sue Storm / Invisible Woman)
  • Joseph Quinn (Johnny Storm / Human Torch)
  • Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm / The Thing)
  • Julia Garner (Gümüş Sörfçü)
  • Paul Walter Hauser
  • John Malkovich

The Fantastic Four Filminde Galactus’u Oynayacak Ralph Ineson Kimdir?

Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda Matt Shakman oturuyor. Senaryoyu Eric Pearson, Josh Friedman, Jeff Kaplan ve Ian Springer kaleme aldı. Yapımcı ekipte ise Kevin Feige ve Amy Pascal yer alıyor.

Stan Lee ve Jack Kirby’nin yarattığı Galactus, Marvel evreninin en güçlü ve tehditkar kötü karakterlerinden biri. Fiziksel görünümü devasa bir insan gibi olan bu kozmik varlık, hayatta kalabilmek için gezegenlerden besin elde ediyor. Filmlerde ilk kez 2007 yapımı Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer’da görülen Galactus, o dönem çok başarılı bir CGI çalışması olarak görülmemişti.

Şimdi ise tecrübeli bir oyuncunun canlandıracağı Galactus’un, Marvel yapımlarındaki en görsel ve etkileyici kötü karakterlerden biri olması bekleniyor. Ayrıca filmin 1960’larda geçecek olması da Galactus’un MCU’daki konumunu açıklığa kavuşturabileceği söyleniyor.

"The Fantastic Four" Filminde Galactus'a Hayat Verecek İsim Belli Oldu: Ralph Ineson

- Reklam -

57 yaşındaki Ralph Ineson, Harry Potter, Game of Thrones, The Witch gibi pek çok önemli yapımda yer aldı. Ancak Galactus ile kariyerinin zirve rollerinden birini üstlendiği belirtiliyor. Aktör, önümüzdeki dönemde Nicholas Hoult ve Bill Skarsgard’ın başrollerini paylaştığı Nosferatu ile izleyici karşısına çıkacak.

Marvel’ın yeniden çevirdiği The Fantastic Four, stüdyonun 6. fazının önemli yapımlarından olacak. Ailesiyle birlikte süper güçlere sahip dört arkadaşın serüvenini anlatacak film, 2025’in en çok beklenen yapımlarından biri olmayı hedefliyor.

Fantastik Dörtlü filmi, 25 Temmuz 2025 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Galactus’un nihayet Marvel Sinematik Evreni’nde boy gösterecek olması ve oyuncu seçimi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bir ara Galactus’u kadın yapacaklardı o olmayınca Silver Surfer’ı kadın yaptılar. Marvel’ın bu kadın ve siyahi takıntısı ne anlamadım. Bu yola girdiklerinden beri filmlerin gişesi de düştü. Şu an tek korkum Hulk gibi Galactus’un da şebeğe dönmesi. Bana göre en ikonik kötü adamlardan biri Galactus. Ve yazık edecekler gibi geliyor bana. Malum çizgi romanda şamar oğlanı oldu Galactus.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros. The Hunt for Gollum Telif Hakki Yuzuklerin Efendisi

Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmini Duyuran WB, 15 Yıllık Popüler Hayran Yapımı “The Hunt for Gollum”a Telif Attı

Belly of the Beast: Colin Farrell ve Ben Stiller Başrolde

Colin Farrell ve Ben Stiller, “Belly of the Beast” İsimli Suç Temalı Filmde Başrolde Bir Araya Geliyor