in , ,

Futurama’nın Yıllar Sonra Gelen Yeni Sezonundan İlk Fragman

Futurama 8. sezon fragmanı yayınlandı. Billy West, Katey Sagal ve John DiMaggio ikonik rollerine geri dönmeye hazırlanıyor.

Futurama 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Futurama 8. sezon fragmanı paylaşıldı. Yetişkinlere yönelik animasyon dizisi, 10 yıl aranın ardından yeni sezonuyla Hulu’ya geri dönüyor.

On yıl önce ikinci kez sona erdikten sonra, zaman ve uzayın en beklenmedik köşelerinden yeni maceralar, sorunlar ve karakterlerle dolu olan bu komedi, uzak gelecekten gelen bir teslimat ekibini konu alıyor. Yaklaşan yeni sezon, benzer dizilerden farklı olarak bölümleri haftalık olarak yayınlayacak. Bu strateji ile yeni bölümlerin özellikle yaz aylarının ikinci yarısında da konuşulması için alındığı düşünülüyor.

Dizinin başlangıcı 1999’da Philip J. Fry’ın (Billy West) yanlışlıkla kendisini kriyojenik bir odada bin yıl boyunca dondurmuş bir şekilde bulmasıyla başladı. Uyandığında, tamamen farklı bir dünyada ve tanımadığı bir kültürde yaşadığını fark etti. Ailesini bulmaya çalışırken, bir bilim insanı olan Profesör Farnsworth (yine West tarafından seslendiriliyor), kendisinden birkaç on yıl daha yaşlı biriyle karşılaştı. Fry, başka bir yeri olmadığı için Farnsworth için çalışmaya karar vererek gelecekteki yerini bulmaya çalışır.

- Reklam -

Futurama 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Fry’ın yolculuğu onu Planet Express’in kaptanı Turanga Leela’ya (Katey Sagal) götürür. Fry hemen ona aşık olur ve çoğu zaman onu etkilemeye çalışır, böylece Leela da aynı şekilde hissedebilir. Başlangıçta Leela romantik bir ilişkiye ilgi duymazken, Fry nazik davranışları ve büyük kalbiyle onu kendisine aşık etmeyi başarır. Bender’ın (John DiMaggio) bile doğrusal zaman kavramının kendisinden daha büyük bir aşk hikâyesinde mutlu çifti birbirinden uzak tutamaz.

İlk olarak Şubat 2022’de duyurulan ve yayın tarihi de geçen nisan ayında açıklanan animasyon dizisi için ilk fragman da kısa bir süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Futurama 8. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İzleyiciler Futurama 8. sezondaki maceralar için orijinal sezonların sahip olduğu tonu bekleyebilirler. Ne de olsa Futurama ilk defa iptal edilmiyor. Fox’taki ilk yayın döneminde dizi 2003 yılında ilk finalini yapmıştı. Beş yıl sonra, kısa bir süre Comedy Central tarafından satın alındı ve 2013’te ikinci kez sona erdi. Şimdi Hulu’nun Planet Express gemisine kılavuzluk etme sırasını nasıl ele alacağını ve popüler komediyi daha parlak bir yarına nasıl taşıyacağını hep birlikte göreceğiz.

- Reklam -

Yeni fragmanın yanı sıra bir poster de paylaşıldı:

Futurama 8. Sezon Posteri

Yeni sezon 24 Temmuz’da Hulu’da maceralarına başlayacak. Toplamda 10 bölüm sürecek maceranın ülkemizde Disney+ üzerinden gösterilmesi bekleniyor.

Futurama 8. sezondan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for RolandDeschain RolandDeschain dedi ki:

    Daha önce defalarca iptal edilip serinin havasını koruyarak yeniden başlaması bana bu seferki için de güven veriyor. Zaten bu duruma alışık ve bununla baş etmeyi öğrenmiş bir dizi. O yüzden içim rahat. Heyecanla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Umberto Eco Favori Kitapları

“Ulysses”ten “Üç Silahşörler”e… İşte Umberto Eco’nun Favori Kitapları

Dünyanın En Eski Pizzası - Pompeii

Pompeii’de ‘Dünyanın En Eski Pizzası’ Bulundu: 2.000 Yıllık Fresk, Günümüz Pizzasının Atasını Gösteriyor