in ,

“Shogun”un Yıldızı Hiroyuki Sanada, “Star Wars”ta Rol Almak İstediğini Açıkladı

Hiroyuki Sanada, büyük bir “Yıldız Savaşları” hayranı olduğunu ve gelecekte bir “Star Wars” yapımında rol almak istediğini açıkladı.

Hiroyuki Sanada - Star Wars Film
- Reklam -
- Reklam -

Hiroyuki Sanada, bu yıla FX yapımı Shogun dizisiyle damgasını vursa da 63 yaşındaki aktörün gönlünde uzun zamandır bir Star Wars projesi yatıyor.

2024’ün ses getiren FX yapımı Shogun dizisi, şimdilik hikâyesini tek sezonla noktalamış görünüyor. Yapımın başkarakterlerinden Yoshii Toranaga’yı canlandıran Hiroyuki Sanada ise geçen günlerde verdiği bir demeçte Star Wars evrenine dahil olma hayallerinden bahsetmeyi es geçmiyor.

Variety’ye konuşan ünlü aktöre gelecekte rol almak için Star Wars’u mu yoksa Marvel’ı mı tercih edeceği soruldu. Sanada, önce, “Hepsi,” cevabını verirken ardından da, “Özellikle Star Wars. Büyük bir hayranıyım,” diye ekledi.

- Reklam -

Hiroyuki Sanada - Shogun

Seriden favori bir karakteri olup olmadığı sorulduğunda ise Sanada, “Bir tane söyleyemem çünkü o dünyanın kendisi tek başına muhteşem,” değerlendirmesini yaptı.

“Star Wars”a Gözünü Diken Hiroyuki Sanada, Shogun Dizisi ile Büyük Beğeni Toplamıştı

James Clavell’in 1975 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan Shogun dizisi 1500’lü yıllarda geçiyor. Yapımda Hiroyuki Sanada Kanto’nun yöneticisi ve Japonya’nın beş yönetici vekilinden biri olan Lord Yoshii Toranaga’yı canlandırıyor.

Sıklıkla Game of Thrones ile kıyaslanan Shogun için yönetmen Jonathan van Tulleken daha önce verdiği bir demeçte Succession ya da House of Cards’ın daha doğru bir kıyas olacağını belirtmişti. Tulleken ayrıca şunları kaydetmişti:

“Gerçekten de bu bir karakter hikâyesi ve entrikalarla ilgili. Bu, şiddetin bir anda ortaya çıkabildiği tehlikeli bir dünya ama asıl tehlikenin kendisi entrikalarda. Tek bir konuşma da diğer her şey kadar tehlikeli olabilir.”

Hiroyuki Sanada - Star Wars Filmi

- Reklam -

Öte yandan dizinin yaratıcıları Rachel Kondo ve Justin Marks, olası bir devam sezonuna kapıyı kapatarak “hikâyeyi istedikleri noktaya kadar taşıyıp noktaya koyduklarını” açıklamışlardı. Dolayısıyla şimdilik yakın gelecekte bir Shogun 2. sezon beklenmiyor.

Bu da Hiroyuki Sanada gibi dizide önemli karakterleri canlandıran oyuncuların yeni projelere adım atmak için özgür olduklarını gösteriyor. Sanada daha önce Sunshine, 47 Ronin ve The Wolverine gibi yapımlarda rol almıştı.

İlginizi çekebilir: Samuraylar Hakkında En İyi 12 Anime

Hiroyuki Sanada’yı gelecekte bir Star Wars projesinde görme fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR


Daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Uzakdoğuluları almıyorlar.Siyah olsaydı keşke.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Naruto Filmi - Sydney Sweeney - Tsunade Rolü

Hayranlar, Live-Action “Naruto” Filminde Tsunade Rolünde Sydney Sweeney’yi Görmek için Kampanya Başlattı

Attack on Titan'ın Yaratıcısından Yeni Manga: Soyogi Fractal

“Attack on Titan”ın Yaratıcısından Yeni Manga: İşte “Soyogi Fractal”a İlk Bakış