in , ,

Hayranlar, Live-Action “Naruto” Filminde Tsunade Rolünde Sydney Sweeney’yi Görmek için Kampanya Başlattı

“Naruto” hayranları, ünlü manga serisinden uyarlanacak live-action filmde Tsunade rolü için Sydney Sweeney’yi istiyor.

Naruto Filmi - Sydney Sweeney - Tsunade Rolü
- Reklam -
- Reklam -

Naruto hayranları sosyal medya platformlarında Tsunade rolü için Sydney Sweeney ismi altında birleşmiş görünüyor.

One Piece ve Bleach ile beraber anime ve manga kültürünün en önemli öznelerinden birisi olan Naruto; yıllardır beklenen live-action film uyarlamasına kavuşuyor. Hakkındaki ilk resmi haberler Eylül 2023’te çıkan film adaptasyonu projesi, şimdilik hâlâ erken geliştirme aşamasında.

1999’da Masashi Kishimoto imzasıyla yaratılan ve macerasında Shonen Jump dergisinin sayfalarında başlayan Naruto’nun film uyarlamasında yönetmen koltuğuna Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ile tanınan Destin Daniel Cretton geçmişti.

- Reklam -

Naruto Film - Sydney Sweeney - Tsunade Rolü

Teknik ekibin yavaş yavaş bir araya getirilmesiyle beraber hayranların gözleri ise popüler manga serisinin başkarakterlerinin hangi oyuncular tarafından canlandırılacağına dikildi.

Hayranlar Naruto Filminde Sydney Sweeney’yi Tsunade Rolünde Görmek İstiyor

Hayranlar şu sıralar Boruto’nun devamı niteliğindeki serinin tadını çıkartırken Lionsgate de film uyarlaması için düğmeye basmış durumda. Proje henüz çok erken aşamalarda olsa da bu durum hayranların oyuncu kadrosuyla ilgili isteklerini dile getirmesine engel olmadı.

Euphoria’daki Cassie Howard rolüyle adından çokça söz ettiren ve The Handmaid’s Tale, The White Lotus ve Madame Web ile tanınan Sydney Sweeney de hayranların Naruto filminde görmek istediği oyuncular arasında.

Henüz yapım için bir oyuncu tercihi açıklanmamış olsa da hayranlar sosyal medya üzerinden Tsunade rolü için Sydney Sweeney’nin doğru tercih olacağını belirten birçok paylaşımda bulunuyor.

- Reklam -

Naruto Filmi - Sydney Sweeney - Tsunade Rol

Bununla birlikte bu tercihin problemli sayılabilecek bazı yanları da bulunuyor. Shippuden macerasında Tsunade karakterinin 55 yaşında olduğu biliniyor. Bu da ilk Naruto serisinde karakterin 50 yaşlarında olduğu anlamına geliyor. Sweeney ise henüz 26 yaşında. Yeni adaptasyonun karakterleri nasıl ele alacağı bilinmese de bu yaş farkı şimdilik büyük bir engel gibi görünüyor.

Sosyal medyada yürütülen kampanya ağırlıklı olarak iki karakterin dış görünüşleri baz alınarak yapılıyor. Öte yandan uyarlama yapımlarda karakterlerin yaşları, cinsiyetleri ya da duygusal özellikleri sık sık değiştirilebiliyor. Dolayısıyla yapımcıların tercihinin ne yönde olacağını şimdiden kestirebilmek oldukça güç.

Siz Sydney Sweeney’nin Naruto filminde Tsunade karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkması fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fiction Horizon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Hollywood uyarlaması değil diye biliyorum gelecek film. O sebeple ihtimal dahilinde değil. Ki bence Netflix One Piece’ini bile mumla arayacağız, hayırlısı…

  2. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Biraz nette araştırdım. Naruto, canlı aksiyon filmi 2015’te duyurulmuş aslında ve hala geliştirilme aşamasındaymış. Gecikmeler öncelikle iyi bir senaryo eksikliğinden ve sevilen anime serisinin hakkını verme arzusundan kaynaklanıyormuş…

    Ben Naruto’da avrupai oyuncu görmek istemiyorum. Japon veya asyalı olmalılar…:grin:

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Son dönem öne çıkan göğüsleri büyük sarışın kim varsa onu ister o hayranlar kimse.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Westworld Final Sezonu

Jonathan Nolan, İptal Edilen “Westworld” Dizisini Tamamlamak İstiyor

Hiroyuki Sanada - Star Wars Film

“Shogun”un Yıldızı Hiroyuki Sanada, “Star Wars”ta Rol Almak İstediğini Açıkladı