in ,

George R.R. Martin, “House of the Dragon” Dizisinin En Az 4 Sezon Süreceğini Doğruladı

House of the Dragon dizisi en az 4 sezon sürecek. “Game of Thrones”un yaratıcısı George R.R. Martin, gelecek sezonlara dair konuştu.

House of the Dragon 4 Sezon
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon dizisi 4 sezonluk bir yolculuk olabilir. George R.R. Martin, paylaştığı bir blog gönderisinde yeni detaylara yer verdi.

Geçen günlerde Birleşik Krallık’a seyahat eden George R.R. Martin, kişisel deneyimlerine yer verdiği Not a Blog sitesinde okurlarını bazı gelişmelerden haberdar etti.

Merakla beklenen Buz ve Ateşin Şarkısı 6. kitap Kış Rüzgârları ve diğer projeleri için yayıncısıyla bir görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Martin, aynı zamanda House of the Dragon setini ziyaret ettiğini ve Leavesden Stüdyoları’ndaki Kızıl Kale yerleşkesine hayran kaldığını dile getirmişti.

- Reklam -

Set ziyareti sırasında House of the Dragon 2. sezonun ilk iki bölümünü kaba kurgu versiyonuyla da olsa izleme fırsatı bulduğunu belirten yazar, “Güçlü, duygusal, iç burkucu ve yürek parçalayıcı,” gördüklerini sözleriyle tanımlamıştı.

“House of the Dragon” Dizisi En Az 4 Sezonluk Bir Yolculuğa Sahip Olacak

George R.R. Martin’in Game of Thrones dizisi 2011-2019 yılları arasında toplam 8 sezonluk bir hikâyeye yer vermişti. Taht Oyunları’nın spin-off’u ise en az 4 sezon sürebilir.

House of the Dragon 2. Sezon için ilk fragmanının yayınlanmasıyla birlikte hayranlar 2024 yazında yayına başlayacak yeni sezonu beklemeye başladı. Martin ise şimdiden 3. ve 4. sezon çalışmalarının başladığını doğruladı.

George RR Martin Game of Thrones HBO Max Spin-off

Martin, blog yazısında HotD setlerini ziyaret etmenin yanı sıra, dizi sorumlusu Ryan Condal ve yazar ekibiyle de çok zaman geçirdiğini belirtti.

- Reklam -

“Ayrıca Ryan Condal ve yazar ekibiyle (Sara Hess, Ti Mikkel, David Hancock ve Philippa Goslett) bir odada kilitli kalarak HOUSE OF THE DRAGON’ın 3. ve 4. sezonları hakkında konuşarak iki gün geçirdim. Canlı, eğlenceli tartışmalardı ve iyi işler çıkardık… yine de iki gün hiç de yeterli değildi. Ele alınacak o kadar çok konu var ki yirmi günün bile yeterli olacağından emin değilim.”

House of the Dragon 4 Sezon HBO

House of the Dragon 2. sezon 2024 yılının yaz mevsiminde prömiyer yapacak. Bir başka Game of Thrones spin-off’u olan The Hedge Knight’ın çekimleri ise gelecek yılın baharında başlayacak.

En az 4 sezonluk bir House of the Dragon deneyimi kulağınıza nasıl geliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Wiki of Thrones


Daha fazlası için bizleri Google News ve sosyal medyadan takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A24 Filmleri Max - Warner Bros Discovery

A24 ve Warner Bros.’tan Dev Anlaşma: A24 Filmleri Dijitalde Yalnızca Max’te Yayınlanacak

Saklı Cehennem - Levent Şenyürek

Levent Şenyürek’in Distopik Romanı “Saklı Cehennem” Okurla Buluşuyor