in , ,

Mark Hamill, Joker Karakterini Son Defa Seslendirmeye Hazırlanıyor

Mark Hamill, Joker’i son kez seslendirecek. Kevin Conroy’un ölümünün ardından karakterle işinin bittiğini söyleyen aktör, veda etmeye hazırlanıyor.

Mark Hamill, Joker Karakterini Son Kez Seslendiriyor
- Reklam -
- Reklam -

Mark Hamill son defa Joker karakterine sesini veriyor. DC Animasyon Evreni’nin en popüler karakterlerinden birini seslendiren aktör, Tomorrowverse serisini sonlandıracak Crisis on Infinite Earths Part 3 ile karaktere veda etmeye hazırlanıyor.

30 yılı aşkın süredir DC’nin en çok sevilen karakterlerine sesleriyle hayat veren Mark Hamill ve Kevin Conroy birçok DC hayranı için karakterlerle bütünleşmişti. 2022 yılında Conroy’un vefat etmesinin ardından Hamill, Joker’ı seslendirmeye devam etmeyeceğini açıklamıştı. Fan EXPO San Francisco’daki bir Soru&Cevap etkinliğinde konuşan oyuncu “Batman olmadan suç işlemenin bir anlamı olmayacağını” söylemişti. Ancak efsane ikili Crisis on Infinite Earths – Part 3 animasyonu için son kez karşı karşıya gelecek.

IGN’in yaptığı habere göre üçlemenin son kısmı olacak Crisis on Infinite Earths – Part 3 animasyonu Tomorrowverse evreninin de final yapmasını sağlayacak. Birçok başarılı seslendirmeni bünyesinde bulunduran yapım 2020 yılında vizyona giren Superman: Man of Tomorrow serüvenini tamamlayan animasyon olacak. Serinin ikinci yapımı Crisis on Infinite Earths – Part 2, 23 Nisan 2024 tarihinde izleyicilerin karşısına geçecek. Bununla birlikte üçüncü bölümün ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Mark Hamill Joker Karakterini Seslendirmeyi Bıraktı

Mark Hamill Joker Karakterine Veda Ediyor

DC’nin en dikkat çeken olaylarından Crisis on Infinite Earths çizgi romanına odaklanan yapım Kevin Conroy’un vefatından sonra merakla bekleniyordu. Birçok hayran Bruce Wayne karakterine hayat verecek kişinin yeni dönemde adı Batman ile birlikte anılan Jensen Ackles olacağına kesin gözüyle bakıyordu. Ancak Conroy, ölümünden önce kayıtları gerçekleştirdiği için son iki bölümde de ikonik karakterin sesi olmaya devam edecek.

Hamill ve Conroy ile birlikte projede Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminde yer alan Corey Stroll (Lex Luthor), The Mandalorian ile ismini geniş kitlelere duyuran Katee Sackhoff (Poison Ivy), Ashly Burch (Nightshade, Queen Mera), Brian Bloom (Adam Strange & Sidewinter) ve Arrow dizisinde de yer alan Elysia Rotaru (Black Canary) eşlik edecek.

- Reklam -

Batman ve Joker

Mark Hamill’in Joker’e vedası konusunda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve son haberler için bizi Google News üzerinden takibe alabilirsiniz.

Kaynaklar: IGN, Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güney Pasifik'te 100'den Fazla Yeni Deniz Canlısı Keşfedildi

Güney Pasifik’te 100’den Fazla Yeni Deniz Canlısı Keşfedildi

Salon Mars: Rachel Kushner'ın Booker Adayı Kitabı Türkçede

Booker Adayı Rachel Kushner’ın “Salon Mars” Romanı Türkçe Raflarında