in ,

Michael Keaton, “Beterböcek 2” Hakkında Konuştu: “Her Şeyi İlk Filmde Yaptığımız Gibi Yapıyoruz”

Michael Keaton, yıllar sonra devam filmine kavuşan “Beterböcek 2” hakkında heyecanını paylaştı. Tim Burton imzalı yapım 2024’te vizyona girecek.

Michael Keaton, Beterböcek 2 Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Michael Keaton, Beterböcek 2 filmine dair açıklamalarda bulundu. 1988 tarihli Beetlejuice yıllar sonra bir devam yapımına kavuşuyor.

Çok yakında vizyona girecek olan The Flash filminde, yıllar sonra Batman karakterini bir kez daha canlandıracak olan Michael Keaton, önümüzdeki yıl yine yıllar önce canlandıracağı bir başka karakterle daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun yer alacağı proje ise Beterböcek 2.

Kısa bir süre önce Empire’a konuşan aktör, Beetlejuice 2 filminin orijinaline sadık kalacağını ve izleyicilere ilk filmle aynı hissiyatı yaşatacağını söyledi. Keaton, Tim Burton ve diğer yaratıcılarının özenle çalıştığını belirtti.

- Reklam -

“Beterböcek, çalışabileceğiniz en eğlenceli filmlerden biri,” diyen ünlü oyuncu, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Son derece keyifli ve harika bir film. Ve ne olduğunu biliyor musunuz? Aynen ilk filmde yaptığımız gibi yapıyoruz. Öbür dünya için büyük bekleme odasında elinde oltayla -insanların bunu bilmesini istiyorum çünkü buna bayılıyorum- bir kedinin kuyruğunu çekiştirerek hareket etmesini sağlayan bir kadın var.”

Michael Keaton, Beterböcek 2 Hakkında Konuştu

Tim Burton’ın yöneteceği devam filminin 6 Eylül 2024’te vizyona girmesi planlanıyor ve Michael Keaton ile Winona Ryder yeniden rollerine dönecekler. Wednesday yıldızı Jenna Ortega, Burton ile birlikte çalışan yeni oyuncular arasında yer alacak ve Winona Ryder tarafından canlandırılan Lydia Deetz’in kızı olarak kadrodaki yerini alacak. Beetlejuice 2’nun senaryosunu ise Netflix’in Wednesday dizisinin yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar kaleme aldı.

- Reklam -

Michael Keaton, “Beterböcek 2” Filmi İçin Oldukça Heyecanlı

Keaton, eski karakterleri canlandırmaya alışık olduğunu ve bu tür klasik filmlerde öncekilere sadık kalınmasını istediğini açıkça belirtti.

“Tim ve ben yıllar önce bunu konuşuyorduk, ancak kimseye söylemedik. İkimize de eğer böyle bir şey yapılacaksa, ilk filmde olduğu gibi yapılması gerektiği konusunda hemfikirdik. Bir şeyler uydurmak, bir şeyler yapmak, doğaçlama yapmak ama kelimenin tam anlamıyla el yapımı şeyler, insanların elleriyle bir şeyler yaratması ve bir şeyler inşa etmesi gibi. Bu konuda ne kadar süredir çalıştığımı hatırlamıyorum, ancak en çok eğlendiğim şey bu oldu.”

Michael Keaton Beterböcek 2 Beetlejuice

Siz Michael Keaton’ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Televizyonda çıktıkça kaçırmadan izlediğim eğlenceli bir filmdi. İkincisi de muhtemelen eğlenceli olacaktır.

    BETERBÖCEK! BETERBÖCEK! BETERBÖCEK!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taika Waititi Gelecekte Modasının Gececeğini Düşünüyor

Taika Waititi 15-20 Yıl Sonra ‘Modasının Geçeceğine’ İnanıyor

Güç Yüzükleri: Sauron'un Annatar Formuna Yeni Aktör

“Güç Yüzükleri” Dizisinde Sauron’un Annatar Formu Başka Bir Aktör Tarafından Canlandırılacak