in ,

Dedektif Adrian Monk 14 Yılın Ardından Yeni Macerasıyla Geri Dönüyor | İlk Bakış

“Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie” için ilk bakış görselleri yayınlandı. Ünlü polisiye dizisiyle tanınan Dedektif Monk, kendi filmine kavuşuyor.

Mr. Monks Last Case
- Reklam -
- Reklam -

Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie filmi geliyor. OKB’li bir dedektifin maceralarını konu alan Monk dizisi film olarak Peacock üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

2002 – 2009 yılları arasında toplamda 8 sezon ve 124 bölüm yayınlanan Monk, bir döneme damga vuran polisiye diziler arasındaydı. Andy Breckman’ın yaratıcılığını üstlendiği dizi toplam 8 Primetime Emmy ödülüne layık görülmüş ve yayınlandığı dönemde çokça konuşulmuştu.

Tony Shalhoub’un (The Man Who Wasn’t There) Dedektif Adrian Monk karakterine hayat verdiği dizi, şiddetli bir OKB’ye ve çeşitli fobilere sahip Dedektif Monk’un maceralarını konu alıyordu.

- Reklam -

Mr. Monk's Last Case Polisiye

Dizinin ikonik karakterlerini ve sevilen oyuncularını geri getirmeye hazırlanan film Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie başlığıyla Peacock platformunda yayına girecek.

Yapımcılığını dizinin yaratıcısı Andy Breckman ile yönetmenler David Hoberman ve Randy Zisk’in üstlendiği film, Monk’un mirasına sadık kalarak izleyicilere hem tanıdık hem de yeni bir hikâye sunmayı amaçlıyor.

“Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie” İkonik Dedektifi Geri Getiriyor

Dizinin sona ermesinden 14 yıl sonra yayına girecek olan devam filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie yapımında Monk düğün hazırlığı yapan bir gazeteci olan üvey kızı Molly ile ilgili son ve çok kişisel bir davayı çözmek için geri dönüyor.

Mr. Monk's Last Case Film

Tony Shalhoub, dizinin diğer oyuncularıyla birlikte başroldeki ikonik rolünü yineliyor. Ted Levine (On Becoming a God in Central Florida, Jurassic World: Fallen Kingdom), Traylor Howard (Boston Common), Jason Gray-Stanford (Percy Jackson and the Olympians, The Painter), Melora Hardin (The Office, Transparent) ve Hector Elizondo (Pretty Woman, Chicago Hope) rollerini yeniden canlandıran isimler arasında. Yapımdaki yeni oyuncular arasında ise Caitlin McGee (Home Economics, Bluff City Law) ve James Purefoy (Sex Education, Pennyworth) yer alıyor.

Monk dizisi, 2009’dan 2012’ye kadar kablolu televizyon tarihinde aldığı yüksek izlenme oranlarıyla zirvede yer aldı. Yapım final bölümüyle 9,4 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kırmıştı. Sonrasında bu rekor ancak The Walking Dead tarafından kırılabildi.

- Reklam -

Mr. Monk's Last Case 2023

Andy Breckman, David Hoberman ve Randy Zisk ikonik karakteri yeniden ekrana getirmekten duydukları mutluluğu şu sözlerle aktardı:

“Dünya MONK’un yeni bir bölümünü görmeyeli on iki yıl oldu. Aradan geçen yıllar içinde dünya büyük ölçüde değişti ve MONK 2023 de değişen dünyayı yansıtıyor. MONK’un bir film versiyonunu yaptığımız için çok mutluyuz. Yıldızlarımızın her birinin geri dönme konusunda bu kadar hevesli olması bizleri heyecanlandırdı. Ancak geri dönerken, mirasımıza layık bir film yapmak istedik. MR MONK’S LAST CASE güçlü, duygusal, komik, yürek ısıtan ve insanlık durumu hakkında söyleyecek bir şeyleri olan bir hikâye. Hem tanıdık hem de şaşırtıcı olacak.”

Mr. Monk's Last Case - Peacock

Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie 8 Aralık 2023 tarihinde Peacock’ta yayına girecek.

Film hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sherlock çakması bir dizi olmasına rağmen çok hoşuma gitmişti. Ama, Monk’un acayip takıntılı biri olması bazen çok can sıkıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Napoleon - Yönetmen Kurgusu Süresi - Ridley Scott

Ridley Scott’ın “Napoleon” Filmi, Vizyonun Ardından 4 Saatlik Bir Yönetmen Kurgusuyla Dijitale Gelecek

Aztek Imparatorlugu Baskenti Tenochtitlan

Aztek İmparatorluğu’nun Başkenti Tenochtitlan Şehri Dijital Ortamda 3 Boyutlu Olarak Yeniden Yaratıldı