in , ,

“Breaking Bad”in Yıldızı Giancarlo Esposito’nun Başrolünde Yer Aldığı Suç Dizisi “Parish”ten İlk Fragman

“Parish” dizisi geliyor. “Breaking Bad” ve “Better Call Saul”da Gus Fring karakterini canlandıran Giancarlo Esposito’nun yeni suç dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Parish Dizisi - Giancarlo Esposito - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Parish dizisi için ilk fragman paylaşıldı. AMC’den Breaking Bad vee Better Call Saul dizilerinin yarattığı boşluğu doldurmaya aday yeni bir yapım geliyor. Dizinin başrolünde ise Giancarlo Esposito yer alıyor.

Primetime Emmy ödüllerine 5 defa aday gösterilen Giancarlo Esposito, özellikle AMC kanalında yayınlanan Breaking Bad ve spin-off’u Better Call Saul’da hayat verdiği Gustavo “Gus” Fring rolüyle tanınıyordu. Esposito ayrıca Bryan Singer’ın The Usual Suspects ve Spike Lee’nin Do the Right Thing filmlerinde de rol almıştı.

AMC, geçen yıl sona eren Better Call Saul’un ardından benzer temalara sahip yeni bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hayranlar, Breaking Bad evreninde geçebilecek yeni spin-off’lar beklerken ortaya çıkan ilk proje öncülleriyle yakın bir ruha sahip olan Parish dizisi oldu.

- Reklam -

Parish Dizisi - Giancarlo Esposito - Fragman - AMC

AMC’nin Yeni Suç Draması “Parish” Oldu

Yeni bir Breaking Bad dizisi ya da filmi bekleyen hayranlara AMC’nin cevabı suç draması türündeki Parish oldu.

Yapımda Esposito, başkarakter Gracián “Gray” Parish rolünde yer alıyor ve kendisini kaçak vatandaşları sömürmekle tanınan bir çetenin ortasında bulan bir taksi şoförünü canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Esposito’nun yanı sıra Doctor Sleep’ten oyuncusu Zackary Momoh, Marvel’in Hawkeye dizisinden Ivan Mbakop ve The Good Place’ten Dax Rey yer alıyor.

İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Arica Himmel, Patrick Robinson, Ekow Blade, Tim J. Smith ve Currie Graham bulunuyor.

- Reklam -

Parish Dizi - Giancarlo Esposito - Fragman

BBC One Dizisi The Driver’dan Uyarlanıyor

Parish dizisi Madam Secretary, Snowfall, 13 Reasons Why ve Raised by Wolves gibi dizilerde yönetmen olarak da görev almış Sunu Gonera tarafından geliştiriliyor. Yapım, BBC One’ın 3 bölümden oluşan mini dizisi The Driver’ın Amerika uyarlaması olarak tanıtılıyor.

Paris Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Parish dizisi 2024 yılı içerisinde AMC ve AMC+ kanallarında izleyicilerle buluşacak. Yapımın net yayın tarihi henüz bilinmiyor.

Sizin dizi hakkındaki ilk fikirleriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The First Omen Vizyon Tarihi - İlk Bakış

Kült Korku Filmi “The Omen”ın Öncesini Konu Alan “The First Omen” Geliyor

İzlanda'da Fagradalsfjall Yanardağı Patlamak Üzere

İzlanda Birbiri Ardına Depremlerle Sarsılıyor: Fagradalsfjall Yanardağı Patlamak Üzere