in ,

“Breaking Bad” Yaratıcısı Olası ‘Walt Jr.’ Spin-off Projesi Hakkında Konuştu: “Belki Birkaç Yıl İçinde…”

Vince Gilligan, Walt Jr. karakterine odaklanan olası bir spin-off dizisi fikrine dair görüşlerini paylaştı. “Breaking Bad”in yaratıcısı şu an için böyle bir projeyle ilgilenmiyor.

Walt Jr. Dizisi Breaking Bad Vince Gilligan
- Reklam -
- Reklam -

Vince Gilligan, olası Breaking Bad spin-off’u Walt Jr. projesi hakkında konuştu. Ünlü yönetmen şimdilik bu tip bir projeyle ilgilenmediğini söylüyor.

2008 – 2013 yılları arasında toplamda 5 sezon ve 62 bölüm devam eden Breaking Bad dizisi TV tarihinin en önemli yapımları arasına adını yazdırmıştı. Bryan Cranston ve Aaron Paul’un başrollerini paylaştığı yapım 16 defa Primetime Emmy Ödülü’ne layık görülmüş ve ikonik bir marka hâline gelmişti.

Dizinin öncesini konu alan prequel dizisi ise 2015 – 2022 arasında yayınlanmış ve Bob Odenkirk’ün Jimmy McGill’den Saul Goodman’e dönüşme hikâyesini konu almıştı. Ayrıca 2019’da Netflix için El Camino adlı bir spin-off filmi de gerçekleştirilmişti.

- Reklam -

Tüm bu yapımların ardından her ne kadar AMC yeni Breaking Bad projeleri için hevesli olsa da Vince Gilligan şu sıralar başka bir proje üzerinde çalışıyor.

Vince Gilligan “Walt Jr.” Dizisi İhtimalini Değerlendirdi

Variety’ye konuşan 56 yaşındaki sanatçı, şu sıralar başrolünde Rhea Seehorn’un yer aldığı bir bilimkurgu dizisi geliştirmekle meşgul.

Gilligan, RJ Mitte tarafından canlandırılan Walt Jr.’ın uyuşturucu baronu babasının izinden gitmesi konu alacak bir spin-off fikri hakkında görüşlerini açıkladı.

“Babasının başarısız olduğu yerde başarılı olan bir Albuquerque suç baronu Walter Jr. fikri, muhtemelen bundan 10 ya da 15 yıl sonra birilerinin sunacağı türden bir şey. Şu anda böyle bir projenin gerçekleştiğini görmekle ilgilenmediğimi garanti edebilirim.”

Walt Jr. Dizisi - Breaking Bad

Gilligan sözlerine şöyle devam etti:

“Bu dizi adına üzücü bir değerlendirme olurdu. Karakterlere ne olacağını düşünmek eğlenceli ama fikir, ’Tanrım, bu hikâye hakkında daha fazla şey anlatmak istiyorum,’ seviyesine yükselmiyor. Ama kim bilir, belki birkaç yıl içinde.”

- Reklam -

“Hayatları Devam Ediyor”

Gilligan dizinin finali hakkında ise şunları söyledi:

“Bu karakterler için hiç de mutlu bir son değil. Hayatlarının devam ettiği gösteriliyor. Onlar için her şeyin daha iyi olacağına inanmak istiyorum.”

Gilligan, Mitte ile birlikte çalışmayı istese de bu tarz bir spin-off’un “cehennem kadar iç karartıcı” olacağını ifade etti.

“Diziden çıkarılacak herhangi bir ders varsa bile bu yanlış bir ders olur.”

Walt Jr. Dizi - Breaking Bad Vince Gilligan

RJ Mitte 2019’da Wrap’e verdiği bir demeçte dizinin sonrasında olabilecekler için, Walt Jr.’ın Hank’in bıraktığı yerden onun rolünü üstlendiği ve Jesse ile Walt’un izinden gitmeye çalıştığı bir alternatif devam fikrinden bahsetmişti.

Vince Gilligan’ın yeni Breaking Bad projelerine dair yaklaşımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terry Pratchett - A Stroke of Pen_ The Lost Stories

Terry Pratchett’ın Yıllar Sonra Yeniden Keşfedilen ‘Kayıp’ Öyküleri Okurla Buluşuyor

İstanbul Posta Treni – Bülent Çallı | Yazarının Kaleminden

İstanbul Posta Treni – Bülent Çallı | “Camus ve Orwell Birer Kâhin Değillerdi, Olanı Anlatıyorlardı”