in ,

“Rick and Morty”nin Yaratıcısı Dizinin “The Simpsons” Gibi Onlarca Yıl Devam Edebileceğini Düşünüyor

Rick and Morty çizgi dizisi beklenenden daha uzun soluklu olabilir. Dan Harmon yapımın The Simpsons’ın izinden giderek onlarca yıl devam edebileceğini düşünüyor.

"Rick and Morty"nin Yaratıcısı Dizinin "The Simpsons" Gibi Onlarca Yıl Devam Edebileceğini Düşünüyor
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty çizgi dizisi onlarca yıl boyunca macerasını sürdürebilir. Dizinin yaratıcısı Dan Harmon, maceranın The Simpsons gibi onlarca yıl boyunca devam edebileceğine inanıyor

İlk sezonu 2013’te yayınlanan ve şimdiye dek altı sezon ile hayranlarının karşısına çıkan Rick and Morty’nin en az 10 sezon boyunca devam edeceği yıllar öncesinden ortaya çıkmıştı. Artık ikonik hâle gelmiş olan çizgi dizinin 7. sezonu önümüzdeki ay yayınlanmaya hazırlanıyor. Yeni sezonla ilgili karakterlerin yeni seslerini içeren ilk fragman da geçenlerde paylaşılmıştı. Şimdi de dizinin onlarca yıl boyunca süreceğine dair söylentiler dolaşıyor.

The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda konuşan Dan Harmon, Rick and Morty’nin The Simpsons gibi onlarca yıl sürebileceğine inandığını ifade etti. Simpsonlar ilk olarak 1989 yılında yayın hayatına başladı ve hâlâ devam ediyor. 34. sezonunu başlatan Fox/Disney dizisinin şimdiye kadar tam 750 bölümü yayınlandı.

- Reklam -

"Rick and Morty"nin Yaratıcısı Dizinin "The Simpsons" Gibi Onlarca Yıl Devam Edebileceğini Düşünüyor

Buna karşılık Rick and Morty’nin şu ana kadar 61 bölümü yayınlandı. Ancak Adult Swim ile yapılan anlaşmanın henüz ortasında bile değiller. 2018 yılında sadece üç sezon yayınlanmışken Adult Swim, 70 ek bölüm için anlaştıklarını duyurmuştu.

“Rick and Morty”nin “The Simpsons” Gibi Onlarca Yıl Devam Edebileceğini Görmek İçin Henüz Çok Erken

Dizinin ilk dört sezonun her biri iki yıl sürede yayınlandı ve en son üç sezon ise bir yıl içinde yayınlandı. Bu nedenle Adult Swim yaptığı anlaşma sonrası diziyi devam ettirmek istemez ve yayından kaldırmak isterse bile hayranlar en az dört ila sekiz yıl daha çılgın ikilinin maceralarını izleme fırsatı bulacak.

Yedinci sezonla birlikte dizi Justin Roiland’ın Rick, Morty ve diğer karakterleri seslendirmemesiyle yeni bir döneme girecek. Roiland, Harmon ile birlikte dizinin yaratıcısıydı. Fakat aile içi şiddete başvurduğu iddiasıyla bu yılın başlarında Adult Swim tarafından diziden çıkarıldı.

- Reklam -

"Rick and Morty"nin Yaratıcısı Dizinin "The Simpsons" Gibi Onlarca Yıl Devam Edebileceğini Düşünüyor

Roiland’a atfedilen suçlamalar daha sonra yetersiz kanıtlar nedeniyle düşmüş olsa bile kanal tarafından aksi bir adım gelmedi. Yeni seslendirme sanatçılarının kim olduğu ise sezon yayınlandığında açıklanacak.

Rick and Morty’nin 7. sezonu 15 Ekim 2023’te yayınlanacak.

Rick and Morty 7. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jim Ryan, PlayStation'daki Görevinden Ayrılıyor

PlayStation’da Beklenmedik Ayrılık: Jim Ryan, Emeklilik Kararı Aldığını Açıkladı

House of the Dragon 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

“Game of Thrones” Dizisi “House of the Dragon”da 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı