in , ,

“Squid Game” 2. Sezon için İlk Tanıtım Yayınlandı: Popüler Netflix Dizisi Geri Dönüyor

Squid Game 2. sezon ile geri dönüyor. Netflix, popüler Güney Kore dizisinin yeni bölümleri için ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Squid Game 2. Sezon İlk Bakış Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Squid Game 2. sezon tanıtımı yayınlandı. İlk bakış niteliğindeki video, Lee Jung-jae tarafından canlandırılan Seong Gi-hun tanıtımın öznesi durumunda.

Hwang Dong-hyuk’un yaratıcılığını üstlendiği dizi, tek sezonla fenomen hâline gelmişti. İlk sezonu 2021 yılında yayınlanan Squid Game (Ojing-eo geim), dijital akış platformu Netflix’in en popüler markaları arasında yer alıyor. İzlenme oranlarında Top 10 listelerinden uzun süre inmeyen yapım, aynı zamanda platforma İngilizce dışı bir yapımla ilk Emmy ödülünü de kazandırmıştı. Bu başarının ardından Netflix, Güney Kore pazarındaki yatırım oranlarını 4 yıl içerisinde 2,5 milyar dolar çıkaracağını açıklayarak büyük yankı uyandırmıştı.

Squid Game 2. Sezon Tanıtım

- Reklam -

Bununla birlikte dizideki yarışmayı gerçek hayata da taşıyan şirket, 4,56 milyon dolar para ödüllü bir yarışma başlatmıştı. Tartışma yaratan yarışma, prodüksiyon sürecindeki tüm olumsuz iddialara rağmen 2. sezon onayını da almıştı. Şimdi ise platform ana dizide maceraya devam etmek için geri sayıma geçti.

Netflix, bugün yayınlanan 2024 yılı içeriklerini tanıtan videosunda Squid Game 2. sezon hakkında da kısa bir ilk bakış sundu.

Squid Game 2. Sezon İlk Bakış | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden açmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtımda, ilk sezonun sonunda hayatta kalmayı başaran Seong Gi-hun “Kararından pişman olacağını” duyduğu bir telefon çağrısı alıyor. Gi-hun’un cevabı ise “Ne olursa olsun sizi bulacağım,” oluyor.

Gi-hun’un Squid Game 2. sezonda, yarışmayı düzenleyen asıl kişilere savaş açacağı biliniyordu.

- Reklam -

Bununla birlikte yeni sezon kadrosuna katılan isimler arasında Yim Si-wan ile birlikte Kang Ha-neul, Park Sung-hoon ve Yang Dong-geun yer alıyor.

Yeni sezonda rollerini yineleyecek isimler arasında ise Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo ve Wi Ha-jun bulunuyor.

Squid Game 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

Squid Game 2. sezon bölümlerinin 2024 yılı içerisinde yayınlanacağı belirtilse de sezonun net çıkış tarihi şu an için bilinmiyor. Tahminler ise en iyi ihtimalle yaz mevsimini işaret ediyor.

Netflix ayrıca son dönemlerde hız kazandırdığı ve GTA gibi bir markayı da eklediği oyun kütüphanesine bir Squid Game yapımı da eklemeye hazırlanıyor.

Yeni sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tencent Dungeons and Dragons Satın Alması

Çinli Oyun Devi Tencent, “Dungeons and Dragons”ı Satın Almak İstiyor

Margot Robbie, Barbie Adaylığı Tartışmalarına Cevap Verdi

Oscar Adaylığı Alamamıştı: Margot Robbie, “Barbie” Filmi Hakkındaki Sessizliğini Bozdu