in ,

Yeni “Star Wars” Filmi “New Jedi Order”da Çekimler Yakında Başlayabilir

Star Wars: New Jedi Order filmi yönetmeni Sharmeen Obaid-Chinoy, yeni Yıldız Savaşları macerasına dair konuştu.

Star Wars: New Jedi Order Filmi Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: New Jedi Order filmi için hareketli günler başlıyor. Yapıma dair son haber yönetmen Sharmeen Obaid-Chinoy’den geldi.

Yıldız Savaşları’nın beyaz perde yolculuğu 1977 yılında George Lucas imzasıyla başladı. O tarihten bu yana birçok film, dizi ve oyuna konu alan serinin hakları 2012 yılında The Walt Disney Company tarafından satın alındı.

Star Wars: Rise of Skywalker filminde yaşanan olaylardan 15 yıl sonra geçeceği duyurulan New Jedi Order’da Daisy Ridley’nin Rey karakterini yineleyeceği bir süredir biliniyordu.

- Reklam -

Yönetmen Sharmeen Obaid-Chinoy, beklenen devam filmi için prodüksiyon sürecinin çok yakında başlayabileceğine işaret eden bir açıklama paylaştı.

Star Wars: New Jedi Order Filmi Çekimleri - Yıldız Savaşları

Star Wars: New Jedi Order Filmi için Henüz Vizyon Tarihi Açıklanmadı

Obaid-Chinoy imzalı film, önceki maceradan 15 yıl sonra geçecek ve bu yapımda Rey, filmin adından da anlaşılacağı üzere yeni bir Jedi düzeni kurmak için çalışacak.

Star Wars: New Jedi Order için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Öte yandan Obaid-Chinoy CNN’e verdiği son röportajında projeyle ilgili ipuçları vermekten geri durmadı. Obaid-Chinoy yapım hakkında çok fazla ayrıntı paylaşmasa da sanatçının yorumu prodüksiyonun yakında başlayabileceğini işaret etti.

“Proje konusunda çok heyecanlıyım. Çünkü yaratacağımız şeyin çok özel bir şey olduğunu hissediyorum. Artık 2024 yılındayız ve çok çok uzak bir galakside bir hikâyeyi şekillendirmek için bir kadının öne çıkmasının zamanı geldi.”

- Reklam -

Bir süredir filmin prodüksiyonunun 2024 yılının baharında başlayabileceğini öne süren çeşitli söylentiler paylaşılıyordu. Obaid-Chinoy’un bu açıklaması da bu iddiaları güçlendiren bir adım olarak görüldü.

Star Wars: New Jedi Order Filmi Çekimler

Star Wars: New Jedi Order için kesin bir vizyon tarihi bulunmasa da Disney’in yapımı vizyona sokabileceği en olası tarih 19 Aralık 2025 olarak görülüyor. Eğer çekimler spekülasyonlarda yer verildiği gibi gelecek bahar başlarsa, 2025’in sonu yeni Yıldız Savaşları filmi için ideal bir tarih olabilir.

Şirketin diğer olası tarihleri 17 Aralık 2027 ve 21 Aralık 2029 şeklinde sıralanıyor. Ancak 2019’daki The Rise of Skywalker’ın ardından Disney’in beyaz perdede Yıldız Savaşları özelinde bu kadar uzun süre sessiz kalabileceğine çok fazla ihtimal verilmiyor.

Sizlerin Star Wars: New Jedi Order filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Keşke başlamasaydı….

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım çekilmez..

  3. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Proje konusunda çok heyecanlıyım. Çünkü yaratacağımız şeyin çok özel bir şey olduğunu hissediyorum. Artık 2024 yılındayız ve çok çok uzak bir galakside bir hikâyeyi şekillendirmek için bir kadının öne çıkmasının zamanı geldi.”

    Hacı bu ne
    Oscarlarda ödül almak bu kadar mı önemli
    İlk 6 filimden sonra filmini yapicaklari 100 tane seneryo vardı önlerinde.
    Sırf sjw nanesi yüzünden çok kalitesiz filmler yapıyorlar. Eskiden yahudi lobisinden faydalanmak için filmler yaparlardı.
    Saçmaydı ama filmlerin az çok kalitesi vardı.
    Mesela shindlerin listesi sırf ödül için yapılmıştır.
    Ama bunların hiç kalitesi Yok.
    İlla sjw lik yapicaklar blue eyed samuray gibi
    Kaliteli birşey yapsalar bari

  4. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Yani kaliteli bulsanız da normların dışında konumlanan herhangi bir iş mutlaka sjw olma kaygısıyla yapılıyor öyle mi? :slight_smile:

  5. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Tabiki hayır. :slight_smile:
    Tam tersi kalitesiz yapımları ödül alması yada
    Daha fazla izlenmesi için sjw söylemleri eklenmesi.
    Tamamen para giriyor
    Son dönem Marvel işleri gibi
    Wakanda 2 ve marvels gibi
    Yoksa kaliteli olan çok iş var.
    Silo ve severance çok kaliteli işler mesela

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peter Pan Kamu Malı

J.M. Barrie’nin “Peter Pan” Oyunu Kamu Malı Oldu

Vincent Van Gogh Hakkında 9 Şaşırtıcı Bilgi

Vincent van Gogh Hakkında 9 Şaşırtıcı Bilgi