in , ,

Michael Fassbender’lı David Fincher Suç Filmi “The Killer”dan Yeni Fragman

The Killer filminin resmi fragmanı paylaşıldı. David Fincher’ın Netflix’te yayınlanacak yeni suç filminin başrolünde Michael Fassbender yer alıyor.

The Killer Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Killer filminden yeni bir fragman yayınlandı. Başrolde Michael Fassbender’ın yer aldığı David Fincher yapımı, Netflix üzerinden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

En çok Se7en, Fight Club, The Social Network ve Zodiac gibi yapımlarıyla tanınan Amerikalı yönetmen, son olarak izleyicilerin karşısına Mank filmiyle çıkmıştı. 2020 yılında Netflix’le anlaşan ve dört yıl boyunca içerik üreteceğini açıklayan Fincher, şimdi suç ve gerilim türündeki yeni filmiyle dijital yayın platformuna geliyor.

Bugün itibarıyla bazı sinema salonlarında izleyiciyle buluşan The Killer, Michael Fassbender’ın canlandırdığı bir suikastçının, ölümcül bir kaçışın ardından vicdan sıkıntısı yaşamasını konu alıyor. Eylül ayında Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapan film, festivalin En İyi Film ödülü olan Altın Aslan’a layık görülmedi ancak En İyi Film Müziği ödülünü kazandı. Yapımın müziklerini Trent Reznor ve Atticus Ross gibi tanınmış ve Akademi Ödülü sahibi müzisyenler bestelemişti. İkili daha önce The Social Network ve Soul gibi filmlerin müziklerine yaptıkları çalışmalarla tanınıyor.

- Reklam -

The Killer David Fincher

The Killer, Alexis Nolent’in yazdığı (daha bilinen adıyla Matz) ve Luc Jacamon’un çizdiği aynı adı taşıyan Fransız çizgi roman serisinden uyarlanıyor. Yapımın senaryosunu Andrew Kevin Walker kaleme alıyor. Film Fassbender dışında ayrıca Tilda Swinton, Charles Parnell, Sala Baker, Sophie Charlotte ve Kerry O’Malley gibi oyuncuları da bünyesinde barındırıyor.

Yapımın ilk fragmanı geçen ağustos ayının sonunda yayınlanmıştı. İlk bakış ise bu yılın başında yapılmıştı. Şimdi de filme dair daha fazla detay içeren resmi fragmanı paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Killer Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmin resmi konusu şu şekilde:

Michael Fassbender, hedefini kıl payı ıskaladıktan sonra kendisini tehdit etmeye cüret edenlerin peşinde Paris’ten Dominik Cumhuriyeti’ne ve Amerika’ya sürüklenen acımasız bir suikastçıyı canlandırıyor. Bu suikastçı, hedefini kıl payı ıskaladığı önemli bir görevin ardından, kişisel olmadığını iddia ettiği uluslararası bir intikam avıyla işverenlerine ve kendine savaş açıyor.

The Killer, 10 Kasım 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lisa Frankenstein Fragman

80’lerde Geçen Korku-Komedi Filmi “Lisa Frankenstein”dan Fragman Yayınlandı

Fantastik Canavarlar Film Serisi Durduruldu

“Harry Potter” Evreninde Geçen “Fantastik Canavarlar” Film Serisi Rafa Kaldırıldı