in ,

Tom Hiddleston’lı Stephen King Uyarlaması “The Life of Chuck” Filminde Çekimler Başlıyor

The Life of Chuck film uyarlamasında çekim takvimi belli oldu. Stephen King’in distopik öyküsünden perdeye taşınan yapım kadrosuyla dikkat çekiyor.

The Life of Chuck Film Çekimleri Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

The Life of Chuck filmi için çekimler ekim ayında başlıyor. Mike Flanagan tarafından Stephen King imzalı distopik öyküden uyarlanan yapımın başrollerinde Tom Hiddleston ile Mark Hamill ikilisi yer alıyor.

Stephen King uyarlamaları listesine bir yenisi ekleniyor. Amerikalı ünlü yazarın If It Bleeds (Kan Varsa) kitabında yer alan The Life of Chuck (Chuck’ın Hayatı) beyaz perdeye taşınıyor.

Tom Hiddleston ve Mark Hamill’ın başrollerini paylaştığı distopik film The Life of Chuck’ın çekimleri Ekim 2023 tarihinde ABD’nin Alabama eyaletinde başlayacak. Film, Charles Krantz adlı sıradan bir adamın 39 yaşında beyin tümörü nedeniyle ölmesiyle başlıyor. Hikâye Chuck’ın hayatını geriye doğru işliyor ve maceranın başlangıcı, karakterin perili bir evde geçen çocukluğuna dek uzanıyor.

- Reklam -

The Life of Chuck Filmi Devam Eden Grevler Eşliğinde Çekilecek

Bu yaz ABD’de başlayan senarist ve oyuncular grevi, Hollywood’da birçok prodüksiyonun durmasına ve ertelenmesine neden oldu. Çekimleri ekim ayında başlayacak The Life of Chuck, oyuncular sendikası SAG-AFTRA’dan feragat almayı başardı. Ancak çekimlere devam etmek için henüz gerekli tüm izinler alınmış değil. Dolayısıyla prodüksiyon başladıktan sonra grev sebebiyle durdurulma riskini taşıyor.

The Life of Chuck Film Çekimleri - Stephen King

Alabama eyaleti daha önce Man of Steel, Teenage Mutant Ninja Turtles, Django Unchained, Iron Man, Sweet Home Alabama, The Devil All the Time, Need for Speed ve Borat gibi birçok filmin prodüksiyonuna ev sahipliği yaptı.

The Life of Chuck’ın yönetmenliğini, Stephen King uyarlamalarıyla çıkışa geçen Mike Flanagan üstleniyor. Flanagan yapımın senaryosunu senarist grevinden hemen önce noktalamıştı. Ünlü yönetmenin eski yapımları arasında Oculus, Ouija: Origin of Evil, The Haunting of Hill House ve The Haunting of Bly Manor gibi yapımlar ile Gerald’s Game ve Doctor Sleep gibi King uyarlamaları yer alıyor. Flanagan ayrıca yakın gelecekte çalışmalarına başlanacak The Dark Tower dizisinin de yönetmenliğini üstlenecek.

Hamill ve Flanagan İkinci Defa Buluşuyor

The Life of Chuck filmi, ekim ayında yayınlanacak Edgar Allan Poe uyarlaması The Fall of the House of Usher’dan sonra Hamill ve Flanagan arasındaki ikinci işbirliği olacak.

- Reklam -

The Life of Chuck Film Uyarlama - Tom Hiddleston Mark Hamill

Filmin geri kalan oyuncu kadrosu şu an için bilinmiyor.

Kan Varsa kitabında yer alan Chuck’ın Hayatı başlıklı öykünün de değerlendirildiği inceleme yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

The Life of Chuck filmi için beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Cinemaholic

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pentagon, UFO'lar Hakkında Web Sitesi Açtı

ABD Savunma Bakanlığı, UFO’lar Hakkında Site Açtı: İşte Tanımlanamayan Cisimlere Resmi Bakış

Soho Üzerinde Ay - Ben Aaronovitch

Ben Aaronovitch’in Londra Nehirleri Serisi “Soho Üzerinde Ay” ile Devam Ediyor