in ,

“The Rings of Power”ın 2. Sezonunda Sauron’u Kimin Canlandıracağı Belli Oldu

The Rings of Power 2. sezon, yeni bir Sauron ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni sezonundaki gizemlerden birisi aydınlanıyor.

The Rings of Power 2. Sezon Sauron Rolü
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 2. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezon Sauron’u canlandıran yeni bir oyuncuyu da beraberinde getirecek. Prime Video imzasıyla ekrana taşınan Yüzüklerin Efendisi uyarlaması, gelecek sezonda ikonik karakter için yeni bir aktörle anlaştı.

Amazon’un 1 milyar doları aşan bütçesiyle en büyük uyarlama projesi olan Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power’ın ilk sezonu geçen yıl izleyicilerle buluştu. Güneşin İkinci Çağı’nda geçen yapım, J.R.R. Tolkien’in kitaplarında sınırlı bir şekilde anlattığı bir dönemi konu alıyordu.

Güç Yüzükleri’nin dövülüşü, Númenor’un yükselişi ve düşüşü, Sauron’un dönüşü gibi olayları takip eden dizi; ilk sezonunda en büyük bilmecesini, “Sauron kim?” üzerinden kurmuştu. Yapımın sonunda hangi karakterin Sauron olduğu ortaya çıkarken hikâyenin Güç Yüzükleri sürecinde de önemli adımlar atılmıştı.

- Reklam -

Gavi Singh Chera - The Rings of Power 2. Sezon Sauron Rolü

Bir süredir ise yeni sezonda Sauron’un Annatar formu için başka aktörlerin ismi geçiyordu. Şimdi ise bu oyuncunun kim olduğu ortaya çıkmış olabilir.

The Rings of Power 2. Sezon Yeni Bir Sauron Tanıtacak

Dizinin yapımcıları daha önce yaptıkları açıklamada Sauron’un Walter White ya da Tony Soprano gibi bir karakter olacağını dile getirmişti.

Prime Video dizisini yakından takip eden ve daha önce birçok doğrulanmış habere imza atan Fellowship of Fans’ın aktardığına göre, 2. sezonda Sauron karakteri Gavi Singh Chera tarafından canlandırılacak.

Son olarak The Undeclared War dizisinde ve Mother Teresa & Me filminde rol alan Gavi Singh Chera, dizi kadrosuna resmi olarak katılmış olsa da aktörün hangi rolü canlandıracağı bilinmiyordu.

Kaynaklar, yeni Sauron’un siyah ve altın renkli kostümü ve uzun siyah saçlarıyla “meleksi” ve “güzel” olarak tasvir edildiğini belirtiyor.

- Reklam -

The Rings of Power 2. Sezon Sauron Rol - Gavi Singh Chera

The Rings of Power 2. Sezonda Neler Olacak?

Geçmişte geçen sahnelerde Chera uzun saçlı olarak ele alınacak. Eregion’daki güncel sahnelerde ise oyuncunun kısa saçlı olarak izleyicilerin karşısına çıkması beklenecek.

Güç Yüzükleri’nin 2. sezonu, yüzüklerin Celebrimbor’un Kulesi’nde dövülüşü ve Sauron tarafından farklı ırklara verilişini takip edecek. İddialar aynı zamanda yeni sezonda Annatar’ın Eregion’un Yağmalanması olarak bilinen savaşta siyah ve altın zırhıyla yer alacağına ve başka bir sahnede de Adar ile karşı karşıya geleceğini de yer veriyor.

The Rings of Power 2. sezon 2024 yılının sonbaharında izleyicilerle buluşacak.

Siz Sauron’un yeni bir aktörle ekrana taşınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fellowship of Fans

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Bana istemsizce bir gülme geliyor bilmem neden :smiley:

  2. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    puhahahahhahahahahahahahaha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

  3. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Nasıl olacağını görmek lazım ama bana doğru bir karar gibi gelmedi.

  4. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Açıklamada üç bilgi varsa ikisi yalan biri şüpheli. Tony Saprano,Walter White karakter derinliği ,meleksi ama tip tam kazma anlıyorum…Nasıl bukadar kötü olabiliyorsunuz?

  5. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    :smiley: Yüzüklerin Efendisi Sevenler:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Kızılderililerin Yaptığı Astronomik Oymalar Keşfedildi

Pueblo Kızılderilileri Tarafından Yapılan Astronomiyle İlgili Oyma ve Resimler Gün Yüzüne Çıkarıldı

Yunanlar Kendi Mitlerine İnanmışlar mıydı? - Paul Veyne

Fransız Tarihçi Paul Vayne’in “Yunanlar Kendi Mitlerine İnanmışlar mıydı?” Kitabı Yeniden Raflarda