in ,

“The Umbrella Academy”nin Final Sezonu 2024’te Yayınlanacak

The Umbrella Academy 4. Sezon 2024 yılında yayınlanacak ve Netflix’in ünlü çizgi roman uyarlaması final sezonu ile ekranlara veda edecek.

The Umbrella Academy 4. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 4. sezon ile ekranlara veda ediyor. Netflix’in Gerard Way ve Gabriel Bá imzalı çizgi roman serisinden uyarladığı dizinin finali 2024’te yayınlanacak.

Yaratıcı koltuğunda Steve Blackman ve Jeremy Slater’ın yer aldığı Netflix dizisi ilk sezonu ile 2019’da izleyicilerin karşısına çıkmıştı. The Umbrella Academy 2. Sezon 2020’de, 3. sezon ise 2022’de izleyicilerle buluşmuştu.

Bugüne dek 7 defa Primetime Emmys adaylığı alan The Umbrella Academy, aynı gün dünyaya gelen ve süper güçlere sahip bir grup gencin dünyayı kurtarma hikâyesi konu ediniyor.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Elliot Page, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Ritu Arya ve Justin H. Min yer alıyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon Yayın Tarihi Ne Zaman

Final sezonu için çekimlere Şubat 2023’te başlayan dizi, henüz nihai bir yayın tarihi belirlemese de yapımın 2024 yılı içerisinde Netflix kütüphanesinde olacağı kesinleşti.

The Umbrella Academy 4. Sezon Yayın Aralığı Kahramanların Doğum Gününde Paylaşıldı

1 Ekim 1989’da doğan bir grup süper kahramanı takip eden dizi, 1 Ekim 2023 gününü es geçmedi. Yapımın resmi Twitter hesabı, oyuncuların canlandırdıkları karakterlerinin doğum günlerini kutladıkları eğlenceli bir video eşliğinde 2024’ü işaret etti.

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gönderinin paylaşım metninde, “1 Ekim 1989’da olağanüstü süper güçlü bebeklerimiz doğdu. 2024’te geri dönüyorlar. Mutlu yıllar Şemsiyeler!” ifadelerine yer verildi. Video, The Umbrella Academy oyuncularının karakterlerin doğum günlerini konfeti patlatıp piñatalara vurarak kutladıkları görüntülere ev sahipliği yapıyor.

- Reklam -

Popüler Netflix dizisi uzun süredir sessizliğini koruyordu. Yapım her ne kadar 1. ve 2. sezonlar bir yıl arayla 2019 ve 2020’de yayınlanmış olsa da, 3. sezon Koronavirüs salgınının başlamasıyla birlikte üretimin durması nedeniyle ertelenmiş ve 2022’ye kadar yayınlanamamıştı. 3. sezonun haziran ayındaki prömiyerinden bu yana bir yıldan fazla zaman geçti.

The Umbrella Academy 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Önceki iki sezon yaz aylarında yayınlanırken ilk sezon şubat ayında prömiyer yapmıştı. Bu nedenle final sezonunun hangi aralıkta yayınlanabileceğine dair net bir öngörüde bulunmak güç. Ancak dizi çekimlerinin oyuncu ve senarist grevleri başlamadan sona erdiği biliniyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon Çekimleri Başladı

Yayınlanan doğum günü kutlama videosu da ana kadronun tamamını içeriyor. Dolayısıyla bu kaydın oyuncu grevinden önce gerçekleştirildiğini gösteriyor. Bu durumda The Umbrella Academy 4. sezon için grev kaynaklı bir gecikme olmayacağını söylemek mümkün.

The Umbrella Academy 4. sezon için en olası çıkış tarihi 2024 ocak ve mart ayları arası gösteriliyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haluk Bilginer - Maria - Angelina Jolie

Haluk Bilginer, Şilili Yönetmen Pablo Larrain’in Yeni Filmi “Maria”da Angelina Jolie’ye Eşlik Edecek

Amerika İlk Kovboylar

DNA Kalıntıları, Amerika’daki İlk Kovboyların Köleleştirilmiş Afrikalılar Olabileceğini Gösteriyor