in ,

“The Walking Dead”in Devam Dizisi Başlıyor: Türkiye Yayıncısı Belli Oldu

The Walking Dead’in devam dizisi başlıyor. Rick Grimes ve Michonne’nun maceralarını anlatacak yapımın Türkiye’de hangi kanalda yayınlanacak?

The Walking Dead'in Devam Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead’in devam dizisi The Ones Who Live sonunda başladı. Rick Grimes ve Michonne karakterlerine odaklanacak yeni Yürüyen Ölüler macerasının Türkiye’de hangi platformda yayınlanacağı ortaya çıktı.

The Walking Dead’in hayranları, uzun süredir bekledikleri yeni devam dizisi olan The Walking Dead: The Ones Who Live’a kavuşacakları güne sonunda ulaştılar. Dizinin Türkiye’deki yayın detayları da netlik kazandı. İlk bölümü 26 Şubat’ta, yani bugün AMC üzerinden yayınlandı. Devam dizisi aynı anda ülkemizde de TV+ kütüphanesindeki yerini aldı.

Hayranların hatırlayacağı üzere Daryl Dixon gibi spin-off’lar da yine TV+ üzerinden izleyici ile buluşmuştu.

- Reklam -

Yeni devam dizisi, başroldeki ikonik karakterler Rick Grimes ve Michonne’un hikâyesine odaklanıyor. Uzun süre ayrı kalmalarına rağmen ikili tüm zorlukları aşarak birbirlerini bulma çabasıyla yeni bir maceraya atılıyorlar. Toplamda 6 bölümden oluşacak olan dizinin her bölümü 60 dakika sürecek.

"The Walking Dead"in Devam Dizisi Başlıyor: Türkiye Yayıncısı Belli Oldu

Dizi yayınlanmadan birkaç gün önce eleştirmenler tarafından ilk incelemeler paylaşılmış ve şimdiye kadar yapılmış en yüksek puanlı Yürüyen Ölüler spin-off dizisi olabileceği ortaya çıkmıştı.

The Walking Dead’in Devam Dizisi Türkiye’de TV+ Üzerinden Yayınlanıyor

The Walking Dead: The Ones Who Live, Scott Gimple ve Danai Gurira tarafından yaratıldı ve yüksek bütçesiyle dikkat çekiyor. Film olarak ilk duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen devam dizisi, The Walking Dead evreninde önemli bir yer edinecek gibi görünüyor. Rick Grimes’in dönüşü ve Michonne’un çabalarının izleyicilere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor.

- Reklam -

Dizinin yapımcısı ve yaratıcısı konumunda bulunan Scott Gimple, hayranların Rick’in hikâyesiyle ilgili spekülasyonlarına açıklık getirdi. Bir röportajında dizinin sonunun Rick’in hastanede komada olduğu teorisini çürüttü. Ancak hayran teorilerini sevdiğini belirterek, izleyicilerin sürükleyici ve çarpıcı bir hikâye beklemelerini vurguladı.

The Walking Dead: The Ones Who Live

Rick Grimes ve Michonne’lu yeni The Walking Dead devam dizisi The Ones Who Live’dan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: X

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dokuzuncu Gezegen Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Kayıp Dokuzuncu Gezegen Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Kenneth Mitchell 49 Yaşında Hayatını Kaybetti

“Star Trek” ve “Captain Marvel” Oyuncusu Kenneth Mitchell Yaşamını Yitirdi