in , ,

“The Witcher 3”ün Hikâyesi Yeni Çizgi Roman Serisi “Corvo Bianco” ile Devam Ediyor

“The Witcher 3” oyunundan sonrasını konu alan yeni bir çizgi roman serisi geliyor. “Corvo Bianco” ile Rivyalı Geralt’ın hikâyesi devam ediyor.

The Witcher 3 Hikayesi Devam Çizgi Roman - Corvo Bianco
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3 oyunundaki hikâye Dark Horse Comics imzalı Corvo Bianco çizgi romanları ile devam edecek.

Embracer Group çatısı altında yayın yapan ünlü çizgi roman şirketi Dark Horse Comics The Witcher evrenine yeni bir macera ile dahil oluyor. The Witcher 3 oyununun genişleme paketi Blood and Wine’ın sonrasında geçecek yeni macera Geralt’ın emeklilikten sonrasında neler yaşadığını konu alacak.

The Witcher evreni oldukça hareketli günlerden geçiyor. Serinin yaratıcısı Andrzej Sapkowski uzun bir aradan sonra yeni bir kitap kaleme aldığını duyurdu. Serinin ekran uyarlamasında ise Henry Cavill rolü Liam Hemsworth’e devretmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

The Witcher 3 Corvo Bianco

Aksiyon rol yapma oyunları konusunda Witcher evrenini bir klasiğe dönüştüren CD Projekt Red de geçen yıl yeni oyunlar üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bu yıl yapım sürecine girmesi beklenen Witcher 4 hakkında ayrıntılar netleşmese de ilk defa Rivyalı Geralt dışında farklı bir başkarakteri odağına alacağı söylenmişti.

“The Witcher 3” Sonrası Geralt’ın Hikâyesi Devam Ediyor

Serinin hayranlarını heyecanlandıran haber Dark Horse Comics’ten geldi. The Witcher 3 genişleme paketi Blood and Wine sonrasında geçecek The Witcher: Corvo Bianco çizgi romanı, emekliliğe ayrılmış Geralt ve Yennefer’ın yaşantısına detaylı bir bakış sunacak. Her ne kadar The Witcher 3 oyununda oyunculara Triss ve Yennefer arasında seçim sunulsa da yeni çizgi roman serisi Geralt’ın Toussaint’ta Yennefer ile yaşamına devam ettiğini ortaya koyuyor.

The Witcher 3 Hikaye Devam Çizgi Roman - Corvo Bianco

Daha önce Wild Animals ve Fading Memories gibi Witcher çizgi romanlarına imza atan Bartosz Sztybor tarafından yazılan ve Corrado Mastantuono’nun çizerliğini yaptığı beş sayılık mini seri zaman çizgisinde de resmi olarak yer alıyor.

Andrzej Sapkowski, Clint Eastwood ve Sergio Leone’ye Saygı Duruşu

Uzun yıllardır Witcher evreni için yazan Sztybor seri için şunları söylüyor:

“Geralt’ı tanıyan herkes Corvo Bianco’nun onun için son nokta olduğunu söyleyebilir. Macerasının sonu, gerçekten ve tamamen emekli olabileceği; bir kenara çekilip kendi şarabını nasıl yapabileceğini öğreneceği bir yer. Popüler kültür ve postmodern türleri birleştirmeyi seven birisi olarak bu fikir bana inanılmaz derecede vahşi batı maceralarını anımsattı. The Witcher evreninde geçen bir vahşi batı hikayesi, daha önce hiç denenmemiş bir şeydi bu!

- Reklam -

“Geralt’ın kıta boyunca birtakım elflerle ve cücelerle dolaştığı bu hikâye benim Andrzej Sapkowski, Clint Eastwood ve Sergio Leone’ye saygı duruşunda bulunduğum bir eser oldu. Bir düşünsenize: Yennefer bir başka büyücü ile büyü düellosunda ve Geralt bu sırada bir posta arabasına saldırıyor. Corvo Bianco onun hayali ise bunun için savaşması gerekiyor elbette!”

The Witcher 3 Hikayesi Çizgi Roman - Corvo Bianco

Bugüne dek birçok farklı The Witcher çizgi romanına imza atan Dark Horse Comics’in Corvo Bianco için yayınladığı resmi özet şu şekilde:

“Bir efsunger için basit bir hayat yaşamak çok zordur. Daha zoru ise bu basit hayatı geride bırakmaktır. Geralt, efsunger geçmişine dair gündelik zorlukları iyi bir şarap ve iyi bir dostlukla bir kenara kaldırıyor. Yennefer ile birlikte gerçekten yaşamanın tadına varıyor. Fakat tarihin kirli damlaları çok derine iner, kan ve şarap ise daha fazlasını isteyenleri çağırır.”

Beş sayılık The Witcher: Corvo Bianco serisinin ilk sayısı ile 8 Mayıs 2024 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Siz Dark Horse Comics etiketini taşıyacak yeni çizgi roman serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN, The Gamer, Dark Horse Comics

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haydut Gezegenler Gizemli Radyo Sinyalleri Yayıyor

Haydut Gezegenlerin Gizemli Radyo Sinyalleri Yaydığı Tespit Edildi

Final Fantasy 14 Dizi Uyarlaması İptal

“Final Fantasy 14” Dizi Uyarlaması İptal Edildi