in ,

Finalin Adı Belli Oldu: Sony “Venom 3” Filminin Resmi Adını Duyurdu

Venom 3 filminin resmi adı açıklandı. Finale hazırlanan Tom Hardy’li Sony Örümcek Adam serisinin vizyon tarihi de güncellendi.

Venom 3 Filminin Resmi Adı Venom: The Last Dance Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Sony Pictures, Venom 3 filminin resmi adını Venom: The Last Dance (Son Dans) olarak duyurdu. Madame Web ile zayıf bir performans ortaya koyan stüdyo, yeni filminin vizyon tarihini de öne çekti. Başrolünde Tom Hardy’nin yer aldığı Sony Örümcek Evreni hikâyesi, üçüncü macerasıyla izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor.

Eddie Brock/Venom rolünü üçüncü kez canlandıran Tom Hardy, Kelly Marcel’in yönetmenliğinde üçlemeyi tamamlamaya hazırlanıyor. Marcel aynı zamanda Hardy’nin kaleme aldığı hikâyeyi senaryoya taşıyan isim de oldu. Filmin yapımcılığını da üstlenen ikiliye ayrıca Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Hutch Parker eşlik ediyor.

Sony’nin Örümcek Adam Evreni’nin açılış üçlemesi olarak tanıtılan edilen film, stüdyonun gelişen evreni için oldukça önemli bir an olacak. 3 Ekim 2018’de çıkan Venom ve 15 Ekim 2021’de vizyona giren Venom: Let There Be Carnage, her ne kadar eleştirmenler tarafından topa tutulsa da, toplamda 1,36 milyar dolar gibi etkileyici bir gişe başarısı elde etmişti. Sony’nin Madame Web ve Morbius’un aksine final filminin de benzer bir gişe başarısı sağlayacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Venom 3 Filminin Resmi Adı Venom: The Last Dance Oldu

Öte yandan “The Last Dance” ismi, simbiyotik ikilinin kaderi hakkında şimdiden spekülasyonlara neden olmaya başladı. Son Dans ifadesinin, Hardy’nin Eddie Brock karakterine son kez hayat verebileceği bir ölüm anını işaret edebileceği konuşuluyor.

“Venom 3: The Last Dance” Filmi Beklenenden 2 Hafta Önce Vizyona Girecek

Alternatif olarak yeni ismin simbiyotik çift için dostane bir veda macerası olacağını savunanlar da var. Eddie Dünya’da kalırken Venom’un kendi gezegeni Klyntar’a döneceği ve böylece üçlemeyi trajik bir sona başvurmadan tatmin edici bir noktada tamamlayan bir kurguya sahip olabileceği iddia ediliyor.

- Reklam -

Hayranlar şimdi heyecanla ilk fragmanı bekliyor. Ancak Venom 3: The Last Dance’i çevreleyen belirsizlik, bir süre daha konuşulacağa benziyor. Yine de en azından eskisine göre bazı cevapları daha erken alacaklar. Çünkü ilk başta 8 Kasım 2024 olarak açıklanan vizyon tarihi, iki hafta öne çekilerek 25 Ekim 2024 olarak güncellendi. Bununla birlikte yapımın Türkiye’de de bu tarihte çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini şimdilik koruyor. Bir önceki film, Amerika ve Avrupa ülkelerindeki gösteriminden iki hafta sonra vizyona girmişti.

Finalin Adı Belli Oldu: Sony "Venom 3" Filminin Resmi Adını "Venom: The Last Dance" Olarak Duyurdu

Venom 3 filmi için açıklanan The Last Dance adını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neve Campbell Scream 7 Filmiyle Geri Dönüyor

“Çığlık” Serisinde Sular Duruluyor: “Scream 7” Yönetmeni Belli Oldu, Neve Campbell Role Geri Dönüyor

Malma İstasyonu - Alex Schulman

İsveçli Yazar Alex Schulman’ın Nesillere Uzanan Travmatik Bir Aile Hikâyesini Anlattığı “Malma İstasyonu” Türkçede