in

200 Milyon Dolarlık Dev Anlaşma: SpongeBob Evreni Squidward Hikâyesiyle Genişliyor

Netflix ve Nickelodeon arasındaki 200 milyon dolarlık anlaşma meyvesini vermeye devam ediyor. SpongeBob evreni bir Squidward yapımına kavuşuyor.

SpongeBob
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, SpongeBob çizgi filmini de içeren bir iş birliği için Nickelodeon ile 200 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. Bu dev anlaşmanın ilk meyveleri ise Rocko’s Modern Life: Static Cling ve Invader Zim: Enter the Florpus gibi çizgi diziler olmuştu. Şimdiyse karşımızda yeni bir SüngerBob çalışması var.

Bazı kaynaklara göre Netflix ve Nickelodeon’ın ortaklaşa hazırlayacağı SpongeBob projesi bir spin-off olacak ve Squidward’un hayatını konu alacak. Bu yeni projenin müziğe dayalı olacağı belirtilirken çalışmanın bir dizi mi yoksa film mi olacağı ise henüz belli değil.

Bir klarnet virtüözü olan Squidward, Rodger Bumpass tarafından seslendiriliyor. Squidward’un başı orijinal çizgi dizide sık sık Sünger Bob’un saf hareketlerinden dolayı derde giriyor. Huysuz karakterimiz, SpongeBob’ın bu hareketlerine oldukça sinirleniyordu. Squidward’un mutlu olduğu nadir anlar ise müzikle buluştuğu o kısa sahnelerde saklıydı.

- Reklam -

SpongeBob yan projesinde karşımıza çıkacak olan Squidward’un müzik eşliğinde neler yapabileceğini görmek isteyenler için de şöyle bir videomuz var:

YouTube video

200 Milyon Dolarlık Netflix – Nickelodeon Anlaşması Birçok Projeyle Geliyor

200 milyon dolarlık anlaşma ayrıca The Loud House ve Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles yapımlarını da kapsıyor.

Nickelodeon’ın başkanı Brian Robbins, kanalın bir sonraki adımının genişlemeye devam edip Netflix’le olan içerik ortaklığını artırmak olduğunu söylüyor.

Netflix’in yaptığı bu yeni atılımlarla rakiplerini geride bırakıp bırakamayacağı ise büyük bir merak konusu. Keza piyasaya oldukça güçlü bir giriş yapan Disney+, bünyesinde Star Wars ve Marvel’ı bulundururken Amazon ve Apple gibi diğer rakipleri de kendilerine özel diziler, filmler yaparak ya da başka yapımları bünyelerine katarak güçlerine güç katmaya devam ediyor

Netflix’in böyle büyük paralar eşliğine kendisine yeni ortaklar aramaya girişmesi, Disney+’ın daha ilk günden 10 milyondan fazla aboneye ulaşması ile gittikçe daha büyük bir anlam kazanıyor.

- Reklam -

Squidward spongebob

Birkaç yıl sonra kimin piyasada tutunduğuna ve kimlerin aramızdan ayrıldığına hep birlikte şahit olacağız gibi görünüyor.

Son olarak yeni SüngerBob filmi The SpongeBob Movie: Sponge on the Run fragmanı için buraya, ve SüngerBob’un çocukluğunu anlatması planlanan diğer yan dizi hakkındaki detaylar için de şuraya tıklayabileceğinizi hatırlatalım.

Peki siz bu dev anlaşmayı nasıl değerlendiriyorsunuz? Yeni SpongeBob projeleri ilginizi çekiyor mu? Squidward’un kendisine has bir yapımı hak ettiğine inanıyor musunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz!


* Netflix Yapımı Fantastik Türk Dizisi Atiye’den İlk Fragman

Kaynak: Hypebeas

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Şu çizgi filmde Squidward kadar nefret ettiğim başka karakter yok. Keşke Bay Yengeç olsaydı veya Plankton olsaydı.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Ben çok komik buluyorum Squidward’ı fakat ne yalan söyleyeyim bay yengeç ya da plankton daha iyi olabilirdi evet. :smiley:

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Ya Patrick? Kendisi ikinci favorimdir SüngerBob’dan sonra. :roll_eyes:

  4. Avatar for Lezek Lezek dedi ki:

    dLgj57

  5. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    hehe.
    resim

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çarkı

Zaman Çarkı Dizisi 2. Sezon Senaryo Hazırlığı Başladı

Yıldız Kenter

Usta Sanatçı Yıldız Kenter Hayatını Kaybetti