in

“Çocuk Yazar” Dergisi 4. Sayısında Ahmet Büke’yi Ağırlıyor

Çocukları, hayallerini yazmaya teşvik eden mevsimlik edebiyat dergisi “Çocuk Yazar”, kış sayısında öykücü Ahmet Büke’yi ağırlıyor.

cocuk yazar dort ust
- Reklam -
- Reklam -

Yazar kadrosunda büyük oranda çocuklara yer vererek önemli bir misyonu yerine getiren “Çocuk Yazar” dergisi, kış aylarında içleri ısıtacak dördüncü sayısıyla okurların huzuruna çıkıyor. Her sayısında tanınmış isimlerin çocuk öykülerine yer dergi, bu sayısında daha önce Oğuz Atay Öykü Ödülü ve Sait Faik Öykü Ödülleri’ne layık görülen usta öykücü Ahmet Büke‘nin yeni bir çocuk öyküsüne yer veriyor. Dergi daha önce Necati Güngör, Hasan Ali Toptaş ve Murat Gülsoy gibi önemli isimleri de ağırlamıştı.

cocuk yazar dorduncu sayi

Hasan Cüneyt Bozkurt’un koordinatörlüğünde hazırlanan derginin yeni sayısı Söke Doğa Koleji’nden sekiz çocuk yazarın, Nils J. Nilsson’ın Yapay Zekâ’sından, David Cope’un Müzikal Zekâ Deneyleri’ne uzanan bir süreci edebiyata taşıyor.

- Reklam -
- Reklam -

Çocukları okur olmaktan çıkartarak üretici konumuna taşıyarak önemli bir iş yapan “Çocuk Yazar”a uzun bir yayın hayatı diliyor, okurlar tarafından ihmal edilmemesini umuyoruz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

arif v 216

Yapımcılar ve Mars Group Arasındaki Gerginlik Büyüyor: “Başka Cem Yılmazlar Çıkar”

colin ritman black mirror

Black Mirror: Bandersnatch Filminde Yer Alan “Nohzdyve” Oyununu Oynamanız Mümkün