in

Cars Dizi Oluyor: Arabalar Disney+ ile Geliyor

Cars dizi formatında geliyor. Pixar’ın sevilen karakterleri Şimşek McQueen ve Mater, yeni maceralarına Disney+ ile çıkmaya hazırlanıyor.

Cars dizisi Pixar
- Reklam -
- Reklam -

Cars serisi dizi oluyor! Sevilen Pixar animasyonu, Disney+ üzerinden yeni bir macera ile geliyor. Şimşek McQueen ve Mater, ülke çapında bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor.

Bugün Disney çatısı altında bulunan tüm markalar ile içeriğe doyduk diyebiliriz. Gerek Star Wars dünyası, gerek Marvel Sinematik Evreni olmak üzere Disney Investor Day etkinliği kapsamında birçok yeni proje açıklandı. Merakla beklediğimiz yapımlardan fragmanlar ve özel tanıtım videoları dışında, şimdiye dek söylenti halinde olan birçok bilgi de resmileşti.

Pek tabii gündem daha ziyade Lucasfilm ve Marvel içerikleri olsa da, Pixar da güzel bir sunum hazırladı ve yeni içerikler konusunda bilgiler verdi. Toy Story serisinin sevilen karakteri Buzz Işık Yılı’nın gençliğine odaklanacak ve onun dünyasını konu alacak Lightyear filmini duyurdu. Ayrıca ilk defa duyurduğu, heyecanlanınca kırmızı pandaya dönüşen bir kızın maceralarını konu edinen Turning Red filmini de tanıttı.

- Reklam -

2021 sonbaharında çıkacak yeni bir dizi olan Dug Days ise Up filminde gördüğümüz köpeğin maceralarını konu alacak. Up’ın devamı niteliğindeki Dug Days, herkesin en sevdiği konuşan köpek Dug’ın kenar mahallelerinde yaşayan hayvanların karşılaştıkları tehlikeleri anlatacak.

Cars Dizisi Şimşek McQueen ve Mater’ın Maceralarını Anlatacak

Cars Dizisi

Ancak asıl haber ise Cars serisi için hazırlanan yeni bir dizi hakkında geldi! Disney+’ın yayına girdiği günden bu yana sevilen birçok serinin spin-off’larını dizi olarak uyarladığını ve The Mandalorian gibi çoğunun başarıya ulaştığını da görüyoruz. Şimdi de, Şimşek McQueen ve Mater’in ülke çapında bir yolculuğa çıkmasını anlatan ve tam adı henüz açıklanmayan bir Arabalar dizisi geliyor.

- Reklam -

Cars dizisi, eski karakterlerin yanı sıra yeni karakterleri de bizlere gösterecek. Yayın tarihi tam olarak açıklanmamış olsa da, 2022 yılının sonbaharında Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

İlk defa 2006 yılında gösterime giren Cars, oldukça beğeni topladı ve dünya çapında milyonlarca hayran kazandı. Pek tabii bu sevgi karşılıksız kalmadı ve serinin ikinci macerası 2011 yılında, üçüncüsü ise 2017 yılında gösterime girdi. Üç film toplamda 1.5 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etti.

Cars’ın yeni gelecek dizisi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce filmlerdeki başarıyı küçük ekranda da sağlamayı başaracak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Yakın bir zamanda sanırım “Kayıp Rıhtım” dizi oluyor diye de yazacaksın… Gidişat onu gösteriyor…

  2. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    İlk filmini çok sevmiştim ama ikincisi aynı zevki vermemişti. Sonra üç çıktı galiba… Gelsin bakalım bir göz atarız.

  3. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Severek izlediğim bir film serisiydi. Dizi olarak iyi olacağını umuyorum.

  4. Avatar for NamelessOne NamelessOne dedi ki:

    İlk iki filmi beğenmiştim. Fakat üçüncüsü bir kaç güzel şey dışında berbattı. Dizinin daha iyi olacağını umuyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lightyear Toy Story

Lightyear Filmi Geliyor: Toy Story Evreni Genişliyor

Y: The Last Man dizisi

Y: The Last Man Dizisi Disney+’ta Yayınlanacak