in

Daredevil Dizisinin Yeni Sezonu için Çalışmalar Başladı: Charlie Cox Onayladı

Yeni bir Daredevil dizisi yolda olabilir. İddialara göre Disney, Marvel Sinematik Evreni’nde geçecek dizi için çalışmalara başladı.

Daredevil 4. sezon çalışmaları
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil 4. sezon yolda olabilir. Sonunda uzun süredir ortaya atılan söylentiler gerçek oluyor gibi görünüyor. İddialar Disney’in satın aldığı Blind Faith Productions’ın yeni bir sezon üzerinde çalışmaya başladığı yönünde.

Marvel geçen günlerde Daredevil, Luke Cage, Iron Fist ve Defenders gibi dizileri Netflix kütüphanesinden çekmiş ve Disney bünyesine dahil etmişti. Stüdyo devi bu hamlesinden sonra “Dredevil Reboot” ismiyle yeni bir dizi hazırlığına başladığı iddialar arasında. Aslında söz konusu iddialar geçen yıl da gelmiş ve karakterlerin Echo dizisiyle MCU’ya dahil olacağı iddia edilmişti. Şimdi ise tamamen kendisine ait bir diziyle geleceği belirtiliyor. Disney tarafından satın alınan Blind Faith Productions’ın da projenin başında yer alacağı söyleniyor. Yeni dizi çalışmalarının bu yılın sonunda ya da gelecek sene içinde başlayacağı ön görülüyor.

Production Weekly’nin haberine göre yeni Daredevil Reboot serisinin yapımcı koltuğunda Marvel’ın başındaki isim Kevin Feige ve The Perks of Being a Wallflower yapımından tanıdığımız Chris Gray oturacak. Bütün bu iddialara rağmen Marvel ya da Disney tarafından herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı.

- Reklam -

Charlie Cox: “Daredevil Dizisi Önümdeki 10 Yılın En Büyük Şansı Olabilir”

Daredevil Yeni Sezon Disney+

Diğer taraftan Spider-Man: No Way Home ile Marvel evreninde kendi yerini bulan Charlie Cox ise açıklamalarıyla heyecan uyandırdı. Başarılı aktör verdiği röportajda söylentileri doğruladı. Uzun zamandır Daredevil rolünü üstlenen Cox, yeni seride yer almak istediğini belirtiyor ve şunları söylüyor:

“Bu noktada belirli bir seviyeye kadar dahil olmak istiyorum sanırım. Diğer türlü tek sahnelik bir rol garip olurdu. Çok şey bilmiyorum ama bu kadar az bilgimle bile heyecanlandığımı söylemem gerek. Önümdeki 10 yılın en büyük şansı bu olabilir.”

- Reklam -

Charlie Cox’un açıklaması birçok kişi için dizinin onaylanması anlamına gelse de çizgi roman devi Marvel ya da Disney konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Dolayısıyla yapım orijinal Daredevil dizinin Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olması için yapılan küçük dokunuşları da içerebilir. Fakat gelen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi ve Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok yapımı gibi çoklu evrenlerin durumundan sonra karakterin arka planını değiştirecek hiç beklenmedik bir dizi de hayranları bekliyor olabilir.

Siz yeni Daredevil dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Yeni sezon degil reboot olacak. Tahminimce de reboot dizi geldiginde Defenders harici diger dizileri de (Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones) kaldirirlar

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

DCeased incelemesi DC

DCeased İncelemesi: Her Şeyin Sonu Burada Başlıyor

hogwarts legacy oynanış videosu

Açık Dünya Harry Potter Oyunu “Hogwarts Legacy”den Oynanış Videosu Yayınlandı