in

David Fincher Yeni Mindhunter Sezonu İçin Umutlu

David Fincher, yeni Mindhunter sezonu için umudunu yitirmiş değil. Ünlü yönetmen, Netflix dizisinin 3. sezonu için fikirlerinden bahsetti.

David Fincher Mindhunter 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Şu sıralar, Netflix’e gelecek olan Mank filmi ile gündemi hayli meşgul eden yönetmen David Fincher, kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. En merak edilen konu ise yeni Mindhunter sezonu ne durumda. Dizinin olası 3. sezonu için Fincher da umudunu koruyor. Ancak bu ihtimalin, yakın bir gelecekte gerçekleşmeyeceğinin de altını çizelim.

İlk sezonu 2017’de yayınlanan, 2. sezonu ise geçen yıl ekranlara gelen Netflix dizisi kendisini çokça sevdirmişti. Yaratıcı koltuğunda Joe Penhall’in yer aldığı dizide, Fincher da toplam 7 bölümün yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda tüm serinin de yürütücü yapımcılarından birisi olarak karşımıza çıkmıştı.

Sonrasında, dizinin hem yüksek prodüksiyon bütçesi hem de zorlu çekim programı nedeniyle devam etmeyeceği açıklanmıştı. Dizinin iptal meselesi bu yılın başından beri konuşuluyor. Üstelik David Fincher da yeni sezonun “muhtemelen” olmayacağını dile getirmişti. Hatta bu doğrultuda dizi oyuncuları ile yeni bir anlaşma imzalanmamış, dolayısıyla yakın gelecekte olası 3. sezon ihtimali iyice rafa kalkmıştı.

- Reklam -

David Fincher Yeni Mindhunter Sezonu

Yine de Fincher yapımdan umudunu kesmiş değil.

David Fincher, Mindhunter Dizisinin Zaman Çizgisini 2000’li Yıllara Kadar Taşımak İstiyor

Sevilen seri hakkında konuşan başarılı yönetmen, geçen haftalarda Netflix ile 4 yıl sürecek bir anlaşmaya da imza atmıştı. Bu imza ile birlikte birçok hayran, Fincher’ın hazır platformdaki yeri sağlamlaşmışken Mindhunter’a da yeni bir şans tanınır mı, diye düşünmeye başladı.

- Reklam -

Fincher da günün birinde diziye geri dönmek istediğini saklamıyor. Yönetmen, hedeflerinin dizinin zaman çizgisini 2000’li yıllara kadar getirmek olduğunu ve BTK Katili’nin (Dennis Lynn Rade) yakalanışını göstermeyi istediklerini dile getirdi.
“Bir gün Mindhunter’ı tekrar ziyaret etmeyi istiyorum. Hedeimiz 90’lı yılların sonlarına, 2000’lerin başına kadar hikâyeyi taşımak. İnsanların Dennis Rader’ın kapısına dayandığı notkaya kadar gelmek.”
Dennis Rader, dizinin ilk 2 sezonunda karşımıza çıkan ve BTK Katili olarak anılan kişi. Sonny Valicenti tarafından canlandırılan karakter, 1974 ve 1991 yılları arasında Kansas’ta 10 kişiyi öldürüp yıllarca yolladığı mektuplarla polisle dalga geçmişti.

David Fincher Netflix

Elbette Fincher’ın niyeti bu olsa da Mindhunter 3. sezon için yakın zamanda bir çalışma gözükmüyor. Oyuncu ekibi şu anda dağılmış durumda. Platform da dizinin yüksek prodüksiyonu nedeniyle yapıma pek sıcak bakmıyor. Yine de 4 yıllık Fincher – Netflix anlaşması, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.

Siz ne dersiniz? Mindhunter’ın hikâyesi devam etmeli mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Indie Wire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3’de Johnny Depp’in Yerini Alacağını Yalanladı

Federico Fellini

Federico Fellini Kimdir? Hayalin İçindeki Gerçekliğin Usta Yönetmeni Hakkında Her Şey