in ,

David Tennant, Catherine Tate ve Neil Patrick Harris’li Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümünden İlk Fragman

Doctor Who 60. yıl özel bölümü için ilk fragman yayınlandı. Dizinin başrollerinde David Tennant, Catherine Tate ve Neil Patrick Harris yer alıyor.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölüm için İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who 60. yıl özel bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde David Tennant, Catherine Tate ve Neil Patrick Harris’in yer aldığı dizide, 15. Doktor Ncuti Gatwa da rol alıyor.

Yeni bölümde David Tennant, daha önce de açıklandığı gibi 14. Doktor rolünü canlandıracak. Kendisi daha önce 2005 yılından 2010 yılına kadar 10. Doktor’a hayat vermişti. Böylece dizi tarihinde ilk kez aynı aktör, Zaman Lordu unvanını taşıyan tamamen farklı iki enkarnasyonu oynayacak.

Dizinin 2005’te yeniden canlanmasından bu yana neredeyse her yıl, Doctor Who, Russell T. Davies ve Steven Moffat dönemlerinde Noel özel bölümleri ve Chris Chibnall’ın görev süresi boyunca yeni yıl özel bölümleri ile hayranlara ekstra ve akılda kalıcı bölümler armağan ettiler. İşte şimdi bunlara bir yenisi daha katılıyor. Doctor Who özel bölümlerinin, Ncuti Gatwa’nın 15. Doktor’unun seride yer alması için kapıyı açması bekleniyor, ancak yol boyunca birkaç tanıdık yüz daha geri dönmüş olacak.

- Reklam -

Diziyle ilgili ilk görüntülerin yayınlanacağı duyurulduktan sonra BBC, ilk fragmanı resmi olarak yayınladı. Fragman, 14. Doktor olarak Tennant’ın sırasına uygun bir bakış sunmanın yanı sıra Neil Patrick Harris’in eksantrik ve henüz isimsiz olan kötü adamını tanıtıyor. Aynı zamanda Donna Noble’ın dönüşünü de gösteriyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümü Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

14. Doktor’un görünümünün 10. Doktor’a benzemesinin ardında yatan sebebin, henüz adı açıklanmayan ve Neil Patrick Harris tarafından canlandırılan kötü karakterle ilgisi olduğu varsayılıyor. Görüntülerde bir oyuncak mağazasının ortaya çıkışı ve Harris’in karakterinin görkemli doğası, birçok kişinin onun eski Doktor’un geri dönen Göksel Oyuncakçı’nın (Celestial Toymaker) yeni bir versiyonu olabileceği teorisini ortaya atmasına yol açtı. Yazar Mark Gatiss’in kısa süre önce ima ettiği kişi de bu olabilir.

- Reklam -

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölüm için İlk Fragman Yayında

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri 2023’ün sonlarında, muhtemelen kasım ayında yayınlanmaya başlayacak. Karakterleri başka hangi sürprizlerin beklediğini ise yalnızca zaman gösterecek.

Doctor Who’nun 60. yıldönümü için hazırlanan özel bölümnün ilk fragmanını nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for deeepreader deeepreader dedi ki:

    Beni heyecanlandırdı. Uzun zamandır baştan izlemeyi düşünüyordum, eski oyuncuların dönmesi o tadı verir umarım.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Yeni kuşak Doctor Who 'lar arasında, en çok beğendiğim ve sevdiğim David Tennant idi :slightly_smiling_face: Fragman güzel, bu özel bölüm de güzel olur umarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Zeka Telif Hakkı Koruma

Yapay Zekâ Desteğiyle Hazırlanan Çizgi Roman, Kendisini Telif Hakları Savaşının Ortasında Buldu

Knock at the Cabin yeni fragman

M. Night Shyamalan İmzalı Gerilim Filmi “Knock at the Cabin”den Yeni Fragman