in

Exxen, Bayram Boyunca Ücretsiz Olacak: İşte Göz Atabileceğiniz Yapımlar

Exxen, Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olacak. İşte tatil süresince platformda şöyle bir göz atabileceğiniz bazı yapımlar.

Exxen Ücretsiz İzleme Kampanyası
- Reklam -
- Reklam -

Acun Ilıcalı’nın yeni dijital yayın platformu Exxen bu yılın başında hizmete başladı. Kısa sürede ciddi bir yatırımla adından söz ettiren platforma aylık abonelik ücreti sistemi ile kayıt olabiliyorsunuz. Kanal, Ramazan Bayramı boyunca kendisini keşfetmek isteyen kullanıcılar için ücretsiz izleme imkânı sunacak.

12-13-14 ve 15 Mayıs tarihinde geçerli olacak kampanya bayram haftası ile sınırsız olacak ve ziyaretçilerine ücretsiz bir şekilde içeriklerini izleme fırsatı verecek.

Ocak 2021 yılında yayına giren Exxen, yaptığı ses getiren transferlerle dijital yayın platformları arasındaki yerini almıştı. Reklamlı paketleri 9,90 TL, reklamsız aylık üyelik ise 19,90 TL olarak açıklanmıştı. Yıllık reklamlı paket için 99,90 TL, yıllık reklamsız üyelik için ise 199,90 TL’lik paketler sunulmuştu.

- Reklam -

Zaman zaman içerikleri ile eleştiri konusu olsa da Exxen’de Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olarak izleyebileceğiniz pek çok içerik yer alıyor. Ama öncesinde ücretsiz izleme işlemini gerçekleştirebilmek için yapmanız gerekenlere göz atalım.

Ücretsiz Exxen İzlemek için Yapmanız Gerekenler

Bayram haftası boyunca sürecek kampanyadan faydalanmak için yapılması gerekenler son derece basit.

exxen ücretsiz izleme kampanya

Exxen’in internet sitesine girip ana sayfada yer alan kampanya bölümüne tıklayarak süreci başlatmanız gerekiyor. Ardından ad soyad ve e-posta adresi kutularını doldurup “Bayram Sürprizlerinden Yararlan” butonuna tıklamalısınız. Açılacak sayfada BAYRAMDAEXXEN kodunu girerek hafta boyunca ücretsiz Exxen izleme hakkını isminize tanımlamış olacaksınız.

Netflix’in Türkiye’de yaklaşık 2 milyon aboneye sahip olduğu bir ortamda, Exxen ilk birkaç günün ardından 500 bin kişilik abone sayısına ulaşmayı başarmıştı. Peki bu kadar geniş bir kitleye ulaşan platformda, bayram haftası boyunca hangi içeriklere göz atabilirsiniz?

İşte Exxen’de İzleyebileceğiniz Bazı Yapımlar

Platformun ilk dizilerinden birisi olan Şeref Bey’in yönetmenliğini Onur Ünlü üstleniyor. Dizinin başrolünde ise Haluk Bilginer yer alıyor. Yapım, Şeref Bey’in kaotik yaşamını konu alıyor.

- Reklam -

Kısa skeçlerden oluşan mini dizi GİBİ ise Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç ile karşımıza çıkıyor. Komedi türünde içerik arayanların göz atabileceği bir iş olduğunu söylemeliyiz.

Ünlü komedyen Tolga Çevik’in yeni yapımı Tolgshow Filtresiz de Exxen’in popüler işlerinden birisi.

Konuşanlar Exxen En Çok izlenen

Geçen yılki karantina döneminde adını sıkça duyduğumuz Konuşanlar programı, Exxen’in eğlence odaklı bir başka işi. Hasan Can Kaya’nın sunduğu program geniş kitlelerde karşılık bulmayı sürdürüyor.

140journos tarafından hazırlanan Tosuncuk belgeseli de Exxen’in konuşulan yapımları arasında. Çiftlik Bank ve Mehmet Aydın’ın hikâyesine odaklanan yapım, kanalın belgesel tarafında öne çıkmayı başarıyor.

Exxen’de izlenebilecek yapımlara önerileriniz varsa Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Acunn

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    Geçen ay üyelik almıştım. Exxen’in bayağı gelişmesi lazım. Konuşanlar, O ses Türkiye Rap ve dizilerin hepsine baktım. Diziler iyi değil. Bitirebildiğim bir dizi olmadı. O Ses Türkiye Rap güzel ama çok daha iyi jüriler gelebilirdi. Konuşanlar ilk sezon iyi ama ikinci sezon sırf reklamını yapmak için katılan insanlardan dolayı kötüleşmiş. Fenomenlerin yapımlarını hiç izlemedim.

    Genel olarak kötü bir platform. Bayramda ücretsiz olması iyi ama izleyiciyi kendine çekecek yapımları yok. “Ulan ne güzeldi be!” dediğim bir şey bile olmadı.

  2. Avatar for Kehribar Kehribar dedi ki:

    Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın oynadığı “Gibi” dizisine kesinlikle bakın. Kaçırmayın. İyi fırsat olmuş bu. Eminim içinizden kimse Exxen’e karşı bir beklenti beslemiyordu. Ama bu diziye göz atın.

  3. Avatar for Corvo Corvo dedi ki:

    Tanıtımında Enes batur ve tayfası olan bir platform isterse sopranos çıkartsın izlemem.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Edward Norton, Knives Out 2 Oyuncu Kadrosu

Edward Norton, Knives Out 2 Filminin Kadrosuna Katıldı

Eden fragman netflix anime

Eden’den Yeni Fragman: Netflix’in İlk Japon Yapımı Animesi Yaklaşıyor