in

Grey’s Anatomy’nin Yıldızı Ellen Pompeo, 19 Sezonun Ardından Diziden Ayrılıyor

Grey’s Anatomy 19. Sezon ile dizide Meredith Grey’i canlandıran Ellen Pompeo emekli oluyor. Emmy ödüllü yapım kritik bir ayrılığa şahitlik ediyor.

Grey's Anatomy 19. Sezon - Ellen Pompeo Veda Ediyor
- Reklam -
- Reklam -

Grey’s Anatomy 19. Sezon finali yaklaşırken yapımın yıldızlarından Ellen Pompeo, diziden ayrılacağını açıkladı.

ABC kanalının uzun soluklu dizisi, toplam 8 bölüm sürecek 19. sezon yolculuğuna geçen ekim ayında başladı. Sezon finaline iki bölüm kala, dizinin başkarakterlerinden Doktor Meredith Grey’i canlandıran Ellen Pompeo’nun yapımdan ayrılacağı ortaya çıktı. Oyuncu, dizinin “onsuz da olsa” devam etmeyi sürdürmesi gerektiğini savundu.

ABC’nin hastane temalı drama dizisi, 2005 yılında Shonda Rhimes tarafından yaratıldı. 17 yıl ve 400’ü aşkın bölümün ardından, yapımın başrollerinden Ellen Pompeo dizinin hayranlarına üzücü haberi verdi. Pompeo, bu yılın başında dizinin sürekli kadrosundan ayrılmayı tasarladığını açıklamıştı.

- Reklam -

Ellen Pompeo, paylaştığı yeni bir Instagram gönderisinde bu ayrılık zamanının geldiğini duyurdu.

Grey’s Anatomy 19. Sezon, Ellen Pompeo’nun Vedasına Şahitlik Edecek

Pompeo, sosyal medya üzerinden verdiği haberde, yapıma veda ederken zaman zaman diziye konuk olacağının da ipuçlarını verdi:

“Bana, Meredith Gray’e 19 sezon boyunca gösterdiğiniz sevgi ve destek için sonsuz derecede minnettarım. Her şeye rağmen hiçbiri dünyanın en iyi hayranları olmadan mümkün olmazdı. Hepiniz diziyi çok eğlenceli ve ikonik hâle getirdiniz.

“Sizi deli gibi seviyorum. Biliyorsunuz, dizi devam etmeli ve ben kesinlikle tekrar ziyarete geleceğim.”

Grey’s Anatomy 19. Sezon - Ellen Pompeo Veda

Ünlü oyuncu, geçen eylül ayında Deadline’a verdiği bir röportajda, “dizi devam ettiği sürece asla tamamen yapımdan ayrılmayacağını” ifade etmişti.

- Reklam -

Grey’s Anatomy 19. Sezon dizisi Amerika’da ABC üzerinden, dünya genelinde ise Hulu üzerinden izlenebiliyor.

Ellen Pompeo Yeni Bir Hulu Dizisinde Rol Alacak

Pompeo da başka bir Hulu yapımı için yapıma veda ediyor. 53 yaşındaki Amerikalı oyuncu, Hulu için şu ifadeleri kaydetmişti:

“Çalışmak için harika bir şirket. Bana her ikisini de yapma fırsatını sundukları için gerçekten çok şanslıyım, bu yüzden de kabul etmem gerekiyordu.”

Ellen Pompeo - Hulu

Pompeo, Hulu’da henüz tam adı kesinleşmeyen Orphan-Adoption projesinde görev alacak. Oyuncunun Grey’s Anatomy 19. Sezon ile rol arkadaşlarına veda edeceği bölüm ise 23 Şubat 2023 tarihinde yayınlanacak. Dizinin 19. sezonu 22 Şubat 2023’te yayınlanacak 20. bölüm ile final yapacak. 20. sezon için ise 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Siz Grey’s Anatomy 19. Sezon bölümlerini takip ediyor musunuz? Ayrılık kararını nasıl yorumladınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Vay be, bir dönem daha kapanıyor dizi tarihinde. Grey’s Anatomy 3.sezonu bitirdim en son, kaldı 16 sezon :rofl: Grey gidiyorsa dizi de bitiyor demek, yeterince uzamış zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Escape From New York Filmi Yeniden Çekiliyor

John Carpenter’ın Ünlü Post Apokaliptik Filmi “Escape From New York” Yeniden Çekiliyor

Millie Gibson Doctor Who Yeni Yol Arkadaşı

Doctor Who’da 15. Doktor Ncuti Gatwa’nın Yol Arkadaşı Millie Gibson Olacak