in

Tom Hiddleston’lı Loki Dizisinin Çıkış Tarihi Ertelendi

Loki dizisi çıkış tarihi ertelendi. Asgard’ın kurnazlık tanrısı, ilk açıklanan tarihten bir ay sonra Disney+’taki yerini alacak.

Loki Disney Plus
- Reklam -
- Reklam -

Loki dizisi çıkış tarihi ertelendi. Disney+’ın Marvel Sinematik Evreni dizisi, beklenenden bir süre daha geç bir şekilde yayınlanacak. Ayrıca Loki’yle birlikte diğer birçok Disney+ yapımının çıkış tarihleri de duyuruldu.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşaması pek de istediği gibi başlamadı. Koronavirüs pandemisi, stüdyonun Comic-Con’da duyurduğu ilk takvimden çok daha farklı bir plan yapmasına neden oldu. Ancak nihayet 2021 başlangıcı ile heyecan tekrar başladı. WandaVision geçen ay başladı ve son iki bölümü ile hayranlar heyecanla neler olacağını bekliyor.

WandaVision’ın finalinden sadece iki hafta sonra ise bir başka MCU yapımı olan The Falcon and the Winter Soldier başlayacak. Fragmanları ile hayranları heyecanlandıran yapım Baron Zemo ve Sharon Carter gibi Captain America ve Avengers’tan tanınan karakterleri geri getiriyor.

- Reklam -

Evrenin üçüncü dizisi ise, Thor serisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Loki’ye ait. Yapım ilk duyurulduğundan bu yana hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor. Geçen senenin sonunda yapılan Disney Investor Day etkinliği sırasında maceraya dair ilk fragman paylaşılmıştı.

Loki Çıkış Tarihi

Hayranları daha da heyecanlandıran bu güncelleme ile Loki’de Tom Hiddleston dışında Owen Wilson dahil olmak üzere birçok farklı oyuncu ile karşılaştık. Ayrıca fragman ile birlikte dizinin Mayıs 2021’de geleceği de açıklanmıştı. Ancak bugün gelen yeni duyuru ile dizinin bir aylık erteleme aldığı açıklandı.

Loki 1. Sezon ile birlikte Star Wars: The Bad Batch Çıkış Tarihi de Belli Oldu

Marvel Stüdyoları yaptığı açıklamada Loki dizisinin yeni çıkış tarihini 11 Haziran 2021 olarak duyurdu. Böylece The Falcon and the Winter Solider ile Loki’nin arasında tahmin edilenden daha fazla boşluk olacağı da resmileşti.

- Reklam -

Marvel’ın Loki’yi haziran ayına çekmek istemesinin asıl sebebi aslında boşluğu doldurmak. Şu an nisan ayına kadar WandaWision ve The Falcon and the Winter Soldier ile dolu. Mayıs ayında henüz bir erteleme almayan Black Widow çıkacak. Temmuzda ise Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gelecek. Yani bu süreçte MCU içeriği olmayan tek zaman dilimi haziran ayı da Loki ile doldurulmuş olacak.

Star Wars: The Bad Batch

Loki dizisi dışında geçen sene duyurulan Star Wars: The Bad Batch yayın tarihi de 4 Mayıs olarak açıklandı. Çıkış tarihi açıklanan diğer yapımlar arasında şunlar var:

  • The Mighty Ducks: Game Changers – 26 Mart 2021
  • High School Musical: The Musical: The Series – 14 Mayıs 2021
  • Zenimation 2. Sezon – 11 Haziran 2021
  • The Mysterious Benedict Society – 25 Haziran 2021
  • Monsters at Work – 2 Temmuz 2021
  • Turner & Hooch – 16 Temmuz 2021
  • Chip N Dale: Park Life – 23 Temmuz 2021

Loki’nin ertelenmesi konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Her ne kadar günü açıklanmamış olsa da mayıs ayı yerine haziran ayına kaydırılmış olmasını neye bağlıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Army of the Dead fragmanı

Zack Snyder’ın Zombi Temalı Yeni Filmi Army of the Dead’den İlk Fragman Yayınlandı

Twitter Super Follows Spaces

Twitter, Kullanıcıların Para Kazanabileceği ve Sesli Sohbete Katılabileceği Yeni Özelliklerini Duyurdu