in

Loki 2. Sezon Çalışmaları Başladı

Loki 2. sezon çalışmaları başladı. Disney+, henüz ilk sezonu yayınlanmayan Marvel dizisinin devamı için düğmeye basmış durumda.

Loki 2. sezon çalışmaları
- Reklam -
- Reklam -

Loki 2. sezon çalışmaları şimdiden başladı. Başrolünde Tom Hiddleston’un yer aldığı Marvel Sinematik Evreni dizisi, ilk sezonuyla kısa süre içerisinde Disney+’taki yerini almaya hazırlanıyor.

Loki’nin ilk sezonu duyurulduğu günden bu yana 2021’in en çok beklenen dizilerinden biri haline geldi. 6 bölümden oluşacak Disney+ dizisi, önümüzdeki mayıs ayında yayınlanmaya başlayacak. Bu da Loki’nin, WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier dizilerinden sonra Disney+ üzerinden yayınlayacağı üçüncü MCU dizisi olacak. Önceki iki dizi de sırasıyla ocak ve mart aylarında yayınlanacak.

Tom Hiddleston’un filmlerde olduğu gibi başrolde yer alacağı dizinin baş yapımcılığını, adını yetişkin animasyon çizgi dizisii Rick and Morty ile duyuran Michael Waldron üstleniyor. İlk sezonda Hiddleston’a Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw ve Richard E. Grant gibi isimler eşlik ediyor. Waldron, Loki’yi yöneten isim olmakla birlikte, yine Marvel için Sam Raimi’nin yönetmenliğini üstlendiği Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın da senaristliğini üstleniyor. Waldron’un ayrıca yeni gelen bir haberle Kevin Feige’nin yapımcılığını üstleneceği yeni Star Wars filmi senaryosunu da yazacağı bildirildi.

- Reklam -

Loki 2. Sezon

Michael Waldron Loki 2. Sezonu Çalışmalarında Yer Almayabilir

Şimdi de Deadline’dan gelen bir habere göre ilk sezonu henüz yayınlanmadan Loki 2. sezonun geliştirilmekte olduğu kaydedildi. Geçen kasım ayı başında çıkan bir haber ile Loki’nin 2. sezon onayı aldığı ima edilmiş ve Production Weekly’deki yeni yayınlanan bir liste Ocak 2022 çekim başlangıç ​​tarihini göstermişti. Şimdi de Star Wars ile birlikte gelen bu yeni haber de, geçmişte çıkan bilgiyi kesin olarak doğruluyor.

Michael Waldron’un ikinci sezon için yazmaya ve yönetici yapımcılığına geri dönüp dönmeyeceği veya ona bir şekilde bağlanıp bağlanmayacağı henüz belirsiz. Ama Feige’nin yazara olan güveni göz önüne alındığında ve daha şimdiden dizinin izlenme rekorları kıracağı tahmin edildiğinde, yeni sezonun da Waldron’un kontrolünde olacağını söyleyebiliriz.

- Reklam -

Loki Fragmanı - Avengers: Endgame Sonrası Yeni Zaman Çizgisi

İlk fragmanı geçen ay yayınlanan Loki 1. sezonu, Mayıs 2021 itibarıyla Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak. Ayrıca bazı söylentiler, kanalın Türkiye’ye şubat sonunda geleceğini işaret ediyor. Böylece ülkemizdeki hayranlar da diziyi doğrudan dijital yayın servisinden izleme fırsatına erişecek.

Loki’nin ilk sezonu için yayınlanan fragmanı nasıl bulmuştunuz? Sizce ikinci sezon için daha şimdiden böyle bir karar alınması nasıl bir risk oluşturuyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Facebook: Perde Arkasının Hikâyesi - Steven Levy

Facebook: Perde Arkasının Hikâyesi Kitap Oldu

Türk Korku Sineması Kronolojisi 3. Cildi ve Türk Gerilim Sineması Kronolojisi

Türk Korku Sineması Kronolojisi 3. Cildi ve Türk Gerilim Sineması Kronolojisi Çıktı