in ,

Bob Odenkirk’ün “Better Call Saul” Sonrası İlk Dizisi “Lucky Hank”ten Fragman Yayınlandı

Lucky Hank fragmanı yayınlandı. Bob Odenkirk’ün başrolde olduğu yeni drama dizisi bu ilkbahar izleyicilerle buluşacak.

Lucky Hank Fragman - Bob Odenkirk - AMC
- Reklam -
- Reklam -

Lucky Hank fragmanı görücüye çıktı. İlk bakış videosu geçen haftalarda yayınlanan Lucky Hank’ten ilk uzun tanıtım paylaşıldı. Bob Odenkirk’ün Better Call Saul sonrasında başrole döndüğü ilk yapım olan projede Mireille Enos, Oscar Nunez, Tom Bower ve Kyle MacLachlan gibi isimler de yer alıyor.

Breaking Bad’in spin-off dizisi olarak yayına başlayan ve zaman içerisinde kendine has, geniş bir kitle edinen Better Call Saul dizisi geçen yıl final yapmıştı. Better Call Saul Primetime Emmys’ten eli boş dönse de AMC kanalı Odenkirk ile yola devam etme kararını hızlı aldı.

Aylarca süren kısa tanıtımların ardından Lucky Hank’ten ilk fragman yayına girdi. Bir tür “orta yaş krizi hikâyesi” olan yapımda Odenkirk bir üniversitede İngilizce bölümü başkanı olan akademisyen William Henry Devereaux Jr. adlı karakterin hikâyesini takip ediyor.

- Reklam -

Toplamda 8 bölümden oluşan Lucky Hank dizisi, Pulitzer ödüllü yazar Richard Russo’nun Straight Man isimli romanından uyarlanıyor. 1997 yılında yayımlanan kitap, Pennsylvania’da bütçe sıkıntıları yaşayan Railton Koleji’nde bir orta yaş krizi yaşayan akademisyene odaklanıyor.

Lucky Hank Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımda Odenkirk’e Emmy adayı Mireille Enos (The Killing), Oscar Nunez (The Office), Tom Bower (Die Hard 2), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Chris Diamantopoulos (Silikon Vadisi), Diedrich Bader (Uzay Kuvvetleri), Olivia Scott Welch (Fear Street), Sara Amini (CSI: Vegas), Cedric Yarbrough (Reno 911!), Suzanne Cryer (Silikon Vadisi), Alvina August, Shannon DeVido, Lilah Fitzgerald, Jackson Kelly ve Arthur Keng gibi isimler yer alıyor.

Lucky Hank Dizisi İlk Bakış | İZLE

Yayınlanan fragman, Devereaux Jr.’ın alt üst olan hayatını ortaya koyuyor. Tanıtımda okul için “sıradanlığın başkenti” ifadesi kullanılırken karakteri hem evde hem de işte birçok büyük sıkıntı bekliyor.

- Reklam -

Dizinin uyarlandığı romanın yazarı olan Richard Russo, projede baş yapımcı olarak görev alacak. Aaron Zelman (Silicon Valley, The Killing) ve Paul Lieberstein (The Office, The Newsroom) dizinin showrunner’ları olarak görev yapacak.

Lucky Hank Fragman AMC

Lucky Hank dizisi 19 Mart 2023 tarihinden itibaren haftalık olarak AMC ve AMC+ kanallarında izleyicilerle buluşacak.

Dizi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Plus Abone Kaybi 2022

Disney Plus İlk Defa Abone Kaybetti: Dijital Yayın Devi 2022’nin Son Çeyreğinde 2,4 Milyon Kullanıcısını Yitirdi

Extrapolations fragmanı

Meryl Streep, Tobey Maguire ve Kit Harington’lı Küresel Isınma Temalı “Extrapolations” Dizisinden İlk Fragman